Jouw dagelijkse skincare routine in de zomer

self care at home routine

In de zomer heeft onze huid net dat tikkeltje extra aandacht nodig, zeker als we er tijdens de vakantie op uit trekken naar zonniger oorden. Daarom is het perfecte moment aangebroken om onze skincare routine wat bij te stellen. Het Relaxhuisje wil jullie daarbij graag een handje helpen en met deze blogpost jullie een beetje wegwijs maken in de wereld van natuurlijke dagelijkse huidverzorging.

De basis van onze dagelijkse gezichtsverzorging

De basis van je dagelijkse verzorgingsroutine is steeds reinigen, tonifiëren en hydrateren. Je kan een dubbele reiniging uitvoeren als je make-up draagt. Bij de eerste reiniging komen make up, overtollige huidvetten, vuil en huidverontreiniging los en worden ze afgebroken. Bij de tweede reiniging worden ze effectief van de huid verwijderd.

Stem je reinigingsproduct ook af op je huidtype. Heb je een droge of rijpere huid, dan zal de Cream Cleanser van Organicspa, je huid niet enkel reinigen, maar eveneens hydrateren, voeden en verzachten. Voor een vettere huid kan je overwegen om de Foam Cleanser van Organicspa te gebruiken.

De Toning Mist van Organicspa is eveneens een ideaal product om aan je skincare routine toe te voegen tijdens de zomer. De mist verfrist en bevat extracten die je huid hydrateren, voeden, kalmeren en revitaliseren.

Hydrateren kan je met een aangepast serum en een dagcrème doen, ‘s morgens en ‘s avonds.

Wekelijks exfoliëren in de zomer

De zomer, dat betekent tijd doorbrengen in de zon en in het water en onze huid lijdt hieronder. Ze raakt gedehydrateerd en voelt bijgevolg droog en ruw. Wekelijks of tweewekelijks exfoliëren is dus geen overbodige luxe. De formule van de Organicspa Face Exfoliant bevat Arganschelpjes en rijstpartikels die de dode huidcellen zacht verwijderen en die je vermoeide huid een instant oppepper geven.

Exfoliëren stimuleert een evenwichtige pigmentatie en huidskleur en vermindert de zichtbaarheid van littekens. Daarnaast stimuleert het de productie van collageen om tekenen van veroudering tegen te gaan en zorgt het ervoor dat de hydraterende crèmes beter worden opgenomen omdat de dode huidcellen verwijderd zijn.

Wil je toch dat tikkeltje meer?

Met de Repair & Rejuvenate lijn van Organicspa, til je je huidverzorging naar een hoger niveau deze zomer. De producten zitten allemaal boordenvol voedingsstoffen en actieve ingrediënten en zijn de krachtpatsers van je skincare routine.

Serums en behandelingscrèmes hebben een kleine moleculaire structuur die gemakkelijker je huid binnendringt om daar de opgelopen schade te herstellen, uitdroging tegen te gaan en de tekenen van veroudering te verminderen.

Het Vitamin C Serum van Organicspa kan je aan je routine toevoegen als je een egalere teint wilt, het Biohydra+ Serum is een ware vochtinfusie en revitaliseert een vermoeide en droge huid. Breng ‘s ochtends en ‘s avonds aan op gezicht, hals en décolleté.

Gebruik na een serum of behandelingscrème steeds een voedende moisturiser en een oogcrème. Je huid zal je na de zomer dankbaar zijn voor je aangepaste routine.

Travel size skincare

Om je huid ook op reis dezelfde zorg te kunnen bieden als thuis, is het handig om travel size skincare bij de hand te hebben. Met de Vital Mini’s biedt Organicspa je een Cream Cleanser, Face Exfoliant, Gel Mask en Day Moisture in meeneemformaat. Ze hebben een inhoud van 30ml en mogen mee op het vliegtuig en passen perfect in die kleine reistas. Heb je een rijpere, drogere huid? Dan kan je ook kiezen voor de Rich Rituals.

Een bezoek aan Het Relaxhuisje?

Hou je dit jaar nog een staycation, dan houdt niks je tegen om ons eens te komen opzoeken voor een deugddoende massage, een verfrissende gezichtsbehandeling, een manicure of een pedicure.

Wij gebruiken steeds de natuurlijke en biologisch gecertificeerde verzorgingsproducten van Organicspa.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 Het Relaxhuisje - Alle rechten voorbehouden

Blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap