echte logo relaxhuisje

Ik kwam er niet aan toe. Mediteren, yoga, ja zelfs slaap waren eventjes ver te zoeken na het ongeval van mijn man. Het was even 'doorperen', zoals ze dat zeggen. En dan komt er deze leuke reminder: 'meditation is a sereen encounter with reality.' Het is best wel heavy soms, als je van automatische piloot even weer in die rust kan gaan, en ineens alles weer begint te voelen. Ademen... doorvoelen ... en weer ademen. Doorheen de leuke en minder leuke dagen van je leven. De adem is ons anker. Met de voeten stevig op koele grond, typ ik buiten op mijn terras deze tekst. Op een heerlijke zwoele zomerdag, lekker in de schaduw. En ik geniet soms weer een beetje. Ik wens jullie een hele fijne zonnige dag!

Namasté, Vicky
Quote-6
Meditatie

Behandeling van de maand: relaxatiemassage

Meditatie kan je veel opbrengen: een betere nachtrust en een verbeterde concentratie bijvoorbeeld. Vind je het moeilijk om er gewoon zelf aan te beginnen? Deze apps helpen je op weg: Headspace en Downdog. Ook leuk, Sacred Sound Oracle van de Belgische Valerie Van Roey, met prachtige kaarten, zang en meditaties. Ik heb zelf ook de cursus relaxatietherpie gevolgd en ben ook massagetherapeut. Wist je trouwens dat stress een je huid erg kan verouderen op korte tijd. Ik zou zeggen lekker boeken die ontspanningsmassage, heerlijk om te ontstressen, en je hebt zo je glowing soul wat meer laten stralen.

Glowing skin & soul = ecologische huidverzorging van Organicspa

Ik ben elke keer weer fier om dit te mogen zeggen... Organicspa is niet alleen 100% natuurlijk, ze zijn ook nog eens biologisch gecertificeerd èn ecologisch! De productie komt tot stand met zonne-energie, de tubes zijn biologisch afbreekbaar, en alle plastic verpakkingen zijn gemaakt van herwonnen plastiek uit de oceanen. Bovendien werkt men samen met Fairtrade handelaars over de hele wereld. De producten zijn voor minimum 70% biologisch gecertificeerd, wat heel een heel hoog percentage is in de cosmetica, en wat maakt dat er in de bodem, in de lucht, op onze huid, kortom in de hele atmosfeer van de aarde weer wat minder sproeistoffen zitten.
Hou jij van de natuur? Kies dan zeker voor de producten van Organicspa!

Eenvoudige luxe

Ik hou meer en meer van eenvoud. Deze set french manicure heb ik bijvoorbeeld bij mezelf gezet voor ons huwelijk. Wat simpel lijkt is dat niet altijd hoor. Dit lijntje wordt met de losse hand getekend. Ik kan jullie verzekeren... een huzarenwerk is dat, en zeker met links. Soms denk ik 'ach ik ga ze laten doen door iemand anders.' Maar ja, ik kan het zelf en heb de producten. Dus met frisse tegenzin begin ik soms te kliederen met mijn linkerhand.
Een strijd weliswaar, maar het lukt me toch altijd ze mooi te krijgen.
Wil jij ook je nagels summerproof krijgen, boek dan zeker deze gellak manicure!

Voedingsadvies aangepast aan je huidtype? Ja dat kan!

Glowing skin is always in! Een gezonde huid bereik je met de juiste verzorging, voor binnen- én buitenkant. Veel water drinken, voldoende slapen en de juiste voeding doen wonderen. En je moet daarvoor geen dure superfoods in huis halen, want ook blauwe bessen, broccoli, gember, groene thee, knoflook, kurkuma en tijm hebben een bewezen effect voor een gezonde huid. Wil jij graag aangepast voedingsadvoes voor jouw huidtype, boek dan de kennismakingsbehandeling.


WL-GUA-SHA
Studio Puur Social Media Post - 2021-12-01T191723.740
7-4
Studio-Puur-Social-Media-Post-31
5-3

Glowing skin & soul met de guasha's van White Lotus

De Gua Sha's van White Lotus zijn gemaakt van A-klasse kristallen, en dus niet chemisch is behandeld of gereconstitueerd. Chemische behandeling kan de energetische werking van het kristal veranderen. Deze pure guasha's hebben volgende werking:

  • Amethist (paarse): tegen hyperventilatie, geeft rust in ’t hoofd, geeft kalmte, innerlijke rust en evenwicht, helpt tegen heimwee, verdriet en woede, hulp bij verslavingen en oude angsten, zuiverende werking, goede meditatiesteen
  • Bergkristal (witte): genezend, reinigend, brengt chakra's in balans
  • Jade (groene): geeft harmonie, innerlijke rust en evenwicht, brengt geluk en voorspoed, stimuleert het hart chakra, bevordert liefde en connectie, geeft bescherming, brengt lichaam in balans, ontgift het lichaam, positieve werking op de nieren en bijnieren, positieve werking op de blaas, het zenuwstelsel, positieve werking op de vruchtbaarheid en bevallingen
  • Rozenkwarts (roze): staat voor onvoorwaardelijke liefde, zachtheid en geborgenheid. sterk ontgiftende werking op de lever en de nieren, ontlast de stofwisseling.
  • Toermalijn (zwarte): werkt aardend, beschermend en reinigend, beschermt tegen negatieve energie en straling.


Koop nu jouw pure gua sha voor een jongere, stralende en ontspannen huid. Je kan ze verkrijgen bij Het Relaxhuisje of kopen in mijn webshop via www.hetrelaxhuisje.be/webshop

facebook instagram