echte logo relaxhuisje

Ik moet eerlijk zijn... Ik ben niet goed in planten water geven. Van het moment dat ik begon te merken vroeger dat mijn plantje het niet redde, was het meestal al te laat. Shame on me! Het is mijn man die de groene vingers heeft thuis. En eerlijk, zelf voldoende water innemen heeft ook jaren geduurd. En heel soms, lukt het me nog niet. Maar ik leer bij. Laten we zeggen... wij zijn zoals planten... water is de basis van ons leven, water en vuur (de zon). Hoe mooi is dat? Vergeet jezelf dus zeker niet te hydrateren bij deze warme temperaturen. Wees goed voor jezelf!

Met liefde,

Vicky
Quote-1
Bio-hydra-mask-behandeling-in-de-kijker-

Behandeling van de maand: bio hydra facial

Een heerlijke behandeling tijdens de zomermaanden is de bio-hydra facial. Deze gelaatsverzorging is een ware verfrissing voor de droge, gedehydrateerde huid, en pas daarmee perfect in het nieuwe thema 'time to hydrate!' Het masker is gemaakt van biologisch afbreekbare houtvezels en wordt geweekt in een unieke formule van plantextracten en een sap met hyaluronzuur. Hoe de behandeling precies werkt en welke voordelen het met zich meebrengt, ontdek je in mijn facebook live op zaterdag 20 augustus om 11 u.

Meer info over de behandeling kan je vinden op de website.

Product van de maand

Het biohydra+ serum is een enorm hydraterend serum dat de uitgedroogde en vermoeide huid revitaliseert. Dankzij een infusie van vocht en hydraterende voedingsstoffen krijg je een gezondere en jeugdigere look. Je brengt het serum aan in de ochtend en/of de avond, gevolgd door je dagcrème.

Het bevat PGA (polyglutamatic acid) en hyaluronzuur. Deze zuren kunnen respectievelijk 5000 en 1000 keer hun gewicht in water vasthouden, wat ervoor zorgt dat vocht wordt vastgehouden in de huid. Bovendien bevat dit serum ook ribes, peperbes en muntries, wat de hydratatie van de huid met 38% verbetert na langdurig gebruik.
285287410_1383328512134707_6364969610540104881_n
facebook instagram 

Persoonlijk...

Er was eens een man, hij noemde Theo. Hoewel ik hem maar een keer of drie heb gezien, heeft hij een enorme impact nagelaten op mijn leven.
Hij stierf na een lange strijd aan de gevolgen van MS. In het misboekje van zijn begrafenis stond een brief met hoe hij kon omgaan met zijn ziekte.
'Waarom ik? was een vraag die hij zich vaak stelde, en het maakte hem ellendig. Tot op een dag, zo schreef hij, een andere gedachte bij hem opkwam: 'waarom ik niet?' 'Waarom zou ik zo speciaal zijn dat dit enkel anderen mag overkomen?' In alle nederigheid en diep gelukkig kon hij iedereen raken met zijn verhaal en inzichten.
Ik lees soms nog zijn brief als ik moed nodig heb om met een moeilijke situatie om te gaan. Wat ben ik dankbaar dat onze paden elkaar heel even gekruist hebben.

Lees meer persoonlijke verhalen op mijn facebook of instagram pagina.

Helaas helaas...

De inflatie en de investeringen die ik heb moeten doen om coronaproof te werken, hebben in het verleden al tot prijsstijging geleid bij Het Relaxhuisje. Ook nu kondigde mijn groothandel een prijsstijging aan van de Organicspa producten. Ik heb alles eens op mijn gemak nagekeken, en heb besloten deze stijging voorlopig enkel in de productverkoop door te rekenen, en dit vanaf september. Het effect op de behandelingen is miniem, dus deze kost draag ik zelf en rekenen ik niet aan jullie door.
Wil jij graag nog producten aankopen, doe dit dan zeker voor september zodat jij ze nog aan een goedkoper tarief hebt.


234992375_1186863161781244_8802137303700204280_n

Vakantie in aantocht!

Just so you know... Wij gaan in verlof van 23 juli tot en met 10 augustus. Mails zal ik niet beantwoorden gedurende die periode, en producten aangekocht via de webshop zullen na mijn verlof verzonden worden. Je kan wel alvast zelf je behandeling boeken via het online boekingssysteem. Je kan ook online een cadeaubon bestellen. De nummer van je bon zal dan afgeleverd worden in je inbox.

Wij trekken dit jaar richting Zweden en jullie zullen zeker wat van onze avonturen lezen of facebook en instagram!
Ik zie je daar! Fijn verlof en 'stay hydrated!'

Met liefde, Vicky

facebook instagram