echte logo relaxhuisje

Of we dat nu willen of niet, de zomer is stilaan aan het uitdoven. De dagen zijn gevoelig korter, maar de warmte houdt nog stand. Mensen zonder kinderen gaan nu pas op vakantie, dus de zon mogen we nog niet helemaal afschrijven. Er heerst een stilte. We nemen stilaan afscheid van het bruisende zomerleven, en zullen ons stilaan meer en meer naar binnen keren. Herfstzon kan zo mooi zijn, en zet de wereld letterlijk in een ander licht, vol gouden tinten. Momenteel kunnen we nog volop genieten van deze 'Indian Summer.' Zodus neem het ervan, geniet van de kleurenpracht, geniet van de stilte die wederkeert na een broeierige zomer.

Met liefde,

Vicky
Quote-4 (2)
FB-LIVE-voetverzorging-nagellak (1)

Behandeling van de maand: basis pedicure

Juni en juli staan meestal vol met pedicures. Iedereen wilt graag mooie voeten voor men op vakantie gaat. Vergeet echter niet dat tijdens de zomermaanden onze voeten des te meer hebben afgezien. We hebben meer gewandeld, meer in het zand, het zeewater en de chloor gezeten. Geef ook nu nog aandacht aan je voeten, ze dragen je een leven lang mee.

Meer info over de behandeling kan je vinden op de website.

Product van de maand: de nourish oil van Organicspa

Je bruine tintje langer vasthouden tijdens de nazomer? Dan is de Nourish oil van Organicspa het perfecte product!
Het is een echte superfood voor je huid, werkt verjongend en zelfs huidherstellend.
Je kan hem over het hele lichaam gebruiken, werkt super tegen kloofjes op de voeten, en kan ook op gespleten haarpunten aangebracht worden, alvorens je gaat douchen.

Actieve ingrediënten:
  • kokosolie: absorbeert snel en sluit vocht in
  • biologische arganolie: rijk aan vitamine E, bevat eiwitten die de huid strakker maken en de elasticiteit beschermen
  • biologische chiazaadolie: verhoogt de hydratatie van de huid aanzienlijk, en verhoogt de barrièrefunctie, rijke bron van omega-3 vetzuren
IMG-20220807-WA0037
facebook instagram 

Persoonlijk...

Waar gingen jullie met vakentie? Wij trokken naar Zweden dit jaar. Van het mooie winterse verlaten Lofsdalen in het zuiden van Zweeds Lapland tot aan de bruisende zuidkust doorkruisten we jou, prachtig land. Wat het meeste opvalt is de uitgestrektheid en de stilte. Met een inwonersaantal kleiner dan dat van België op een oppervlakte die meer dan 17 keer zo groot is als ons landje, voel je des te meer die ongereptheid hier in de bossen, heuvels en... meren... zo veel meren. Het land van vrijheid, zo lijkt het. Een hele dag kan je alleen vertoeven in de natuur. 'Dit is wie wij in essentie zijn,' dacht ik bij mezelf. Puur natuur, zonder stress, zonder paperassen, zonder eigendom, zonder agenda .... Als het schemert in Zweden komen de dieren tevoorschijn. We zagen letterlijk honderden dieren, vooral herten, everzwijnen, hazen, maar ook elanden waagden zich te laten zien bij valavond. Wij kunnen alvast onze symbolische bumpersticker plakken 'I love Sweden.'

Wil jij meer lezen van ons prachtig reisavontuur, lees dan zeker mee op facebook of instagram van Het Relaxhuisje.

Goed en slecht nieuws...

In de vorige nieuwsbrief stond geschreven dat ik de prijzen van de producten zou verhogen vanaf september. Maar ik heb goed nieuws, ze zullen in november pas omhoog gaan. Helaas gaan de prijzen van de behandelingen toch mee moeten stijgen omwille van de stijgende energiekosten. Dus willen jullie nog een behandeling aan het oude tarief, boek dan zeker nu je plaats!


pancakes-1931089_640

Recept: gezonde bananenpannekoekjes

Bij Het Relaxhuisje geloven we heilig dat een gezond eetpatroon de basis is voor een gezonde, goed uitziende huid. Daarom deel ik graag soms eens een recept met jullie. Deze bananenpannekoekjes zijn supersimpel om te maken, erg lekker, en heel goed voor een energierijk, gezond ontbijt boordevol vitaminen.

Verhouding:
1 banaan, 1 ei, een halve tl kaneel.
Prak dit samen tot een gladde massa, en bak in de pan met wat olijfolie. Geen toegevoegde suikers, puur natuur. Eventueel kan je als topping nog wat rode vruchten nemen. Laat het smaken!!

facebook instagram