echte logo relaxhuisje

Aarde is een vruchtbare bodem, is stabiel en heeft een sterke basis waarop kan worden gebouwd. In de mens heeft deze energie te maken met aarden, het goed met jezelf in contact zijn. Het gaat over zorgen voor jezelf en voor anderen. Goed gevoed worden, zowel fysiek als geestelijk. Aarde is de basis, zonder fundament stort de rest in.
En daarom engageer ik mij, samen met Studio Puur en nog 8 andere schoonheidssalons in Vlaanderen, om dit Holistic Clean Beauty Traject op te starten.

Ik zie het voor me, ik voel de sfeer. Vijf warme, gelijkgestemde mensen, samen op pad naar meer me-time, balans, gezondheid en schoonheid in hun leven. Met veel liefde en gezelligheid zal ik jullie vijf workshops lang ontvangen in mijn huis, voor gezellige, leerrijke momenten waar jij nog lang van zal nagenieten in de vorm van jouw persoonlijke aangeleerde beautyrituelen.


Wees welkom in het Holistic Clean Beauty Traject!

Met liefde, Vicky xxx
Holistic Clean Beauty Workshops

Wat is het

Holistic Clean Beauty Traject?

Het is een jaartraject bij Het Relaxhuisje (in samenwerking met Studio Puur) om jezelf te transformeren naar de beste en mooiste versie van jezelf. Het omvat 5 intensieve workshops waar jij bijzonder veel gaat bijleren over hoe je jezelf mooi kunt maken op een natuurlijke manier. Vijf bijzondere bijeenkomsten met andere gelijkgezinde vrouwen, pure me-time…
HOLISTIC: de 5 workshops bestrijken onze 4 verschillende lichamen, we hebben nl een fysiek, een mentaal, een emotioneel en spiritueel lichaam. We bekijken de mens in zijn geheel en brengen zo terug balans.
CLEAN: Studio Puur werkt met 100% natuurlijke en biologische formules zonder toxines, schoonheid en gezondheid gaan bij ons altijd hand in hand. Dat is onze core-business, daar gaan wij nooit vanaf stappen.
BEAUTY: We leren jou hoe je dagelijks je huid mooi en gezond kunt houden, we leren jou natuurlijk maquilleren zodat je je natuurlijke schoonheid heel eenvoudig kunt accentueren. We maken je bewust van de totaal aanpak en de rol die voeding, welzijn en ontspanning speelt bij de huidgezondheid.

5 WORKSHOPS, 100% ME-TIME!
WhatsApp Image 2022-10-14 at 15.35.18
Met kleine beautyrituelen leren we in het Holistic Beauty Traject elke dag de tijd vrij te nemen voor onszelf, leren we onszelf te ankeren in het moment en ook bewust te stralen. Ben je nieuwsgierig naar het Holistic Beauty Traject?
Meld je dan zeker aan voor het GRATIS webinar, waarin Barbara, de bezielster van het Holistic Clean Beauty Traject, meer uitleg geeft en zij al jullie vragen over dit fantastische traject zal beantwoorden!
Zien we jou online? Je kan dit vanuit je luie zetel meevolgen 😉.

Donderdag 20 oktober om 20u

Er komt een replay als je er niet live kan bij zijn

Waarvoor dient een

rozenkwarts gezichtsroller?

mail
Opstapeling van gifstoffen onder de huid kan na verloop van tijd de algemene gezondheid van de huid ernstig beïnvloeden.
De rozenkwartsroller helpt bij een snelle lymfedrainage omdat het toxines verwijdert, waardoor wallen verminderen en de microcirculatie verbetert.
Rozenkwarts wordt ook beschouwd als de steen van liefde en werd al door de oude Egyptenaren gebruikt om rimpels en oneffenheden te verminderen.
Het kan ontstekingen verminderen en een vermoeide huid laten heropflakkeren.
Ze kunnen dagelijks worden gebruikt als onderdeel van jouw persoonlijk schoonheidsritueel.

Online workshop voeding en huid

Ontdek Innersk’n

Innersk'n skinsupplements
Deze workshop is voor jou als:
  • je meer wilt leren over de correlatie tussen voeding en de huid
  • je gericht advies wilt over supplementen om jouw huid te beschermen tegen veroudering
  • je wilt weten hoe je jouw huid van binnenuit kunt geven wat ze nodig heeft
  • je kampt met huiduitdagingen zoals rimpels, couperose, rimpels, pigmentatie, eczeem
  • je graag vanuit je luie zetel thuis een workshop volgt

Waar en wanneer?

Online op 24 november 2022 van 19:30 tot 20:30

Prijs?

30 euro
facebook instagram