echte logo relaxhuisje

Hallo lente!

Het voorjaar is bijna aangebroken. De vroege lentezon verwarmt al een beetje onze harten, licht ons humeur op en doet ons verlangen naar buitenkomen, de natuur in trekken, terrasjes doen. De natuur komt weer tot leven. Ik sta daarom graag even stil bij alles wat onze aarde aan ons te bieden heeft, en hoe we dit kunnen gebruiken om onszelf optimaal te verwennen en gezond te houden. Want ik geloof dat de natuur de kracht bezit om jou een mooi, krachtig, gezond en ontspannen leven te laten leiden.

Botanical beauty... Het thema van de maand. Hoe helpt de natuur ons om een gezond en mooi leven te leiden?

Met liefde, Vicky
Studio Puur Social Media Post - 2022-02-15T132304.864

Pink Beauty Bowl recept

  • 120 gr bramen of blauwe of zwarte bessen
  • 1 rijpe peer
  • 20gr plantaardige yoghurt
  • 1 el amandelpasta
  • 1/2 tl kaneel eventueel
  • 1 el collageenpoeder
    Haal de ingrediënten door de blender en voeg nog wat extra bramen, stukjes peer, amandelschaafsel en chiazaadjes toe als topping.

Product van de maand: de pro renewal cream

Deze vernieuwende dagcrème is geschikt voor een rijpe, droge of normale huid, en past, met zijn selderextract, helemaal in het thema botacinal beauty. Wist jij al dat stamcelextract uit selder niet enkel rijk is aan een hele waaier aan vitamines, maar daar bovenop ook nog eens een groot aantal aan essentiële mineralen bevat? Het ideale botanische ingrediënt om de huid te beschermen, herstellen en verjongen. Shop dit product via de webshop.

Behandeling van de maand: kennismakingsbehandeling voor huidverbetering

Heb je last van acné, eczeem, psoriasis, rosacea, rimpelvorming, pigmentatie of couperose? Of heb je een normale huid maar heb je simpelweg graag wat extra advies over hoe jij je huid optimaal kan ondersteunen met een gezond, ontspannen leven? Dan is deze behandeling iets voor jou!

Meer over superfoods en beautybowls

Superfoods en beautybowls.... het geheim voor gezond en mooi leven. Sommige voedingsmiddelen bevatten nu eenmaal meer voedingsstoffen dan andere. Eet veel kleur, zeggen ze. En wat doet dat allemaal met je huid? Hoe kan je jezelf een power ontbijtje maken? Herbekijk deze facebook live, ik leg het er allemaal in uit.
Studio Puur Social Media Post - 2022-02-15T123140.503

Promoties

Momenteel in promotie zolang de voorraad strekt:

Pro Renewal Cream (dagcrème rijpe, droge, normale huid)
59 -> 47,20
Body moisturizer (hydraterende body lotion) 37,50 -> 30

Wordt automatisch verrekend aan de kassa van de webshop.

facebook instagram 

Ontdek de laatste nieuwtjes op facebook of instagram!

Volledig up to date blijven over de laatste acties en ontwikkelingen? Volg ons zeker op social media!
facebook instagram