echte logo relaxhuisje

Dag iedereen!

Zijn jullie ook al een beetje aan het dromen van de zomervakantie? Wel, ik neem jullie graag nu al mee op reis. Bestemming: de wereld van clean cosmetics. Het lijkt bijna een merknaam, maar het is gewoon een term. Een term die staat voor schoonheid, zelfzorg, eerlijkheid, zuiverheid en ecologische keuze. En altijd weer ben ik blij dat ik met deze eerlijke, liefdevolle producten jullie huid mag verwennen.

Met liefde, Vicky
Studio Puur Social Media Post - 2022-04-16T191640.411
Studio Puur Social Media Post - 2022-04-16T203023.976
Nu de temperaturen stilaan stijgen en de zon steeds meer tevoorschijn komt, worden we langer blootgesteld aan de UVA- en UVB-stralen. Het is dus enorm belagrijk om je huid voldoende te beschermen. Ik ben fan van de 100% natuurlijke zonnecrème van Simple As That.

Product van de maand: award winning nagellak van Maggie Anne!!!

KEEP CALM CAUSE WE WON!
Yes, Maggie Anne valt weer in de prijzen ! Hoe kan het ook anders ? Topkwaliteit!
Maggie Anne won Best Vegan Friendly Nail Polish Brand in de UK.

Deze gezonde nagellak bevat geen schadelijke stoffen, wordt niet getest op dieren én is veganistisch. De lak houdt bij mij altijd een dag of 4, 5, ondanks dat ik veel in water zit, met scrub werk, masseer (dus met olie werk). Bij mensen die niet zo intens bezig zijn met hun handen als ik, kan deze nagellak met gemak 6 dagen blijven zitten, mits juist aangebracht natuurlijk.
Bestellen kan via www.hetrelaxhuisje.be/webshop.

Ideetje voor vaderdag nodig?

Misschien geniet hij wel van een massage, een gelaatsverzorging en een pedicure? Boek tijdig het mannenarragement zodat hij zalig kan relaxen!

Behandeling van de maand: detox body clay pakking

Clean cosmetics staat voor zuiverheid, en zo ook deze lichaamspakking op basis van klei die werd geformuleerd om onzuiverheden uit het lichaam te trekken. Heerlijk gereinigd vertrek je dan met je summerbody op verlof! Heerlijk toch!
Kijk voor meer info op Detox body clay | Het Relaxhuisje


Studio Puur Social Media Post - 2022-04-16T203434.626

Bewuste keuzes met 'mei plasticvrij'

Tijdens de maand mei loopt de welgekende bewustwordingscampagne 'Mei Plasticvrij' waarmee men mensen wil aanzetten minder plastic te gebruiken. Als we verderdoen met hoe we nu bezig zijn, dan zit er tegen 2050 gegarandeerd meer plastic in de zee dan vis. Die plastics hebben een enorme impact op de mariene ecosystemen, de ecosystemen waar wij als mens niet zonder kunnen. We kunnen er niet meer omheen dat microplastics intussen overal zitten, niet alleen in de zee, maar ook op je bord en dus in je lichaam. In deze video geef ik uitleg over microplastics in verzorgingsproducten en hoe je ze kan vermijden. Bovendien steun je door Organicspa te gebruiken de opruiming van de oceanen.

facebook instagram