echte logo relaxhuisje
Beste reader,

Ben je het ook beu om altijd maar te horen dat het leven duurder wordt. Wel, helaas is het zo dat wij als zelfstandige vaak niet anders kunnen dan onze prijs te verhogen, omdat ook onze kosten stijgen en wij zelf anders niet zouden kunnen blijven bestaan.

MAAR...

In deze mail doe ik graag enkele voorstellen om het leven voor jullie toch minder duur te maken. Lees je even mee?
money-2724241_1920

Oplossing 1: abonnement

Van de meest populaire behandelingen is er de mogelijkheid een jaarabonnement aan te schaffen. Kijk zeker op www.het relaxhuisje.be om te kijken welke abonnementen er mogelijk zijn, en hoeveel korting jouw dat oplevert per behandeling. De meeste abonnementen zijn van het principe 10 halen, 9 betalen.
money-2696229_1920

Oplossing 2: arrangement

Geniet je graag van een heerlijk lang verwenmoment? Maak dan je keuze uit onze arrangementen. Het zijn samengestelde behandelingen die in pakketvorm minder kosten dan elke behandeling apart. Heerlijk interessant toch?!
investment-5241253_1920

Oplossing 3: Verdien je verzorgingsproducten terug met Ringana

Kwaliteitsvolle cosmetica is het voorbije jaar gemiddeld met een zesde van de prijs duurder geworden. Om dit op te vangen ben ik met een aanvullend merk gestart, volledig in lijn met de filosofie van Het Relaxhuisje: 100% natuurlijk, vegan, biologisch, ecologisch gemaakt en verzonden..., enfin... zoals jullie van mij gewoon zijn. Het grote voordeel bij Ringana is dat het merk je de kans geeft om de aankopen van je producten terug te verdienen.
Neen, dit is niet te mooi om waar te zijn!

Meer info? Download onderstaande brochure, of vraag naar meer info via dit contactformulier.
facebook instagram