echte logo relaxhuisje
Hallo reader,

Het is lang geleden dat ik nog een nieuwsbrief verstuurde. Het is voor mezelf dan ook vaak een uitdaging om zowel behandelaar, boekhouder, virtual assistent, secretaresse, poetsvrouw, en PR te zijn van mijn eigen bedrijf. Toch wil ik graag via deze nieuwsbrief jullie op de hoogte stellen van nieuwe ontwikkelingen binnen Het Relaxhuisje.

Aangepast aanbod: me-time moments

het-relaxhuisje-nieuwerkerken-06-1553-1920-900x450

Ontspanning centraal

Waar ik vroeger begonnen ben zoals alle schoonheidsspecialisten, met zowel massages, gelaatsverzorgingen, manicures, pedicures en ontharingen in haar aanbod, heb ik nu beslist om mij enkel te richten op behandelingen die ik het liefste doe, en die, naar mijn mening, jullie ook het diepste kunnen ontspannen.

Het kunnen ontspannen, ontstressen, ontmoeten, is voor mij een kernwaarde in het leven, die ik met heel mijn hart en mijn handen graag op jullie overbreng.

Maar dat is nog niet alles

Ringana partnerprogramma

Een evenwichtig leven

De belangrijkste transformatie is dat ik eindelijk mijn expertise als beautyfood coach en relaxatietherapeut kan gaan inzetten in het begeleiden van mensen. Je hoort het goed. Ik ben niet langer tevreden met jullie enkel een ontspanningsmoment te geven hier in de praktijk. In de nabije toekomst zul je op mijn website online events gaan terugvinden, die ik ontwikkel vanuit mijn expertise als beautyfood coach en relaxatietherapeut, maar vooral vanuit mijn eigen zoektocht naar een evenwichtig leven. Via deze nieuwbrief hou ik je graag op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen zodrag ze er zijn.
Posting_Template_SPORT_go
Liever een massage bij je thuis? Met deze award winning Sport Go van Ringana ontspannen je spieren na het sporten weer onmiddellijk na de inspanning.
Uitgekiende plantextracten zorgen niet alleen voor een weldadig en langaanhoudend warmte-effect maar ook voor nieuwe kracht.
facebook instagram