echte logo relaxhuisje

Hallo september!

Hallo iedereen,

Wij zijn weer terug van weggeweest! Jullie ook? Klaar voor de nieuwe start? Klaar voor het nieuwe seizoen dat in aantocht is? Nog even nazomeren misschien... hopelijk. Hopelijk staat ons een mooi, relaxed najaar te wachten, met wat natuur en zon, en tijd voor elkaar. Weg met perfectie, gewoon heerlijk samenzijn.
Dat is mijn wens, hoewel ik zelf ook wel ervaar hoe druk het is sinds we terug zijn uit verlof, probeer ik toch weer met mijn gezin af en toe eens stil te staan. Niet simpel nietwaar?

Bewust leven is vertragen, iets wat soms moeilijk is in deze maatschappij. Bewust leven is gezond leven, en respectvol gelukkig zijn. Mag ik je ook dit najaar nog steeds meenemen op reis naar de ideale wereld waarin we tijd, gezondheid, schoonheid en geluk kunnen delen met elkaar?
Deze nieuwsbrief staat in het teken van een ontspannen, mindful, gezond en mooi leven met aandacht voor je huid en de natuur. Mag ik jullie inspireren? Lees dan zeker verder.

Met liefde, Vicky

SOS Aloë Vera

Aloë Vera is zonder twijfel één van de meest verbluffende geschenken van de natuur. Deze wonderbaarlijke plant groeit wereldwijd in tropische klimaten in het wild en wordt geteeld voor landbouw en medicinaal gebruik. Het vroegste gebruik van Aloë Vera dateert al van 6000 jaar geleden en de plant stond in het oude Egypte bekend als bron van de eeuwige jeugd of onsterfelijkheid...

Beauty food recept

Rode sla met bonen, vijgen en walnoten, met een crème van rode paprika, look, honing, walnotenen azijn. En een dressing van olijfolie, azijn, honing en mosterd.Voeg eventueel wat feta toe, maar laat dit zeker en vast als je last hebt van acne of eczeem. Deze salade is rijk aan omega 3 vetzuren en polyfenolen, die een ontstekingsremmende werking hebben, en dus goed zijn tegen acne en eczeem en ...
236206622_6276588838273_5801728031406724974_n.png

Verjongingskuren

Aging has a wonderful beauty and we should have respect for that.
Bescherm jouw rijpere huid dit najaar met een van onze verjongingskuren om in het najaar je huid die extra boost te geven!
facebook instagram 

Ontdek de laatste nieuwtjes op facebook of instagram!

Volledig up to date blijven over de laatste acties en ontwikkelingen? Volg ons zeker op social media!
facebook twitter instagram