echte logo relaxhuisje

Hallo iedereen,

Het najaar is aangebroken. Tijd dus om de herfst van het leven te belichten. En die herfst kan zo mooi zijn. De aarde gaat in rust. En we kunnen onszelf ook weer wat rust gunnen. Heerlijk toch? Die tijd nemen, of beter nog, die tijd DURVEN nemen, en nee zeggen tegen wat niet meer bij ons past. Heerlijk regelmatig in die zelfzorg gaan, en ons ontdoen van al het overbodige. Niet langer te veel moeten stilstaan bij de ruis van het leven, maar meer en meer naar de kern gaan. Dat is waar herfst voor staat, dat is waar verouderen voor staat.

Gracieus verouderen... Hoe doe je dat?

Met liefde, Vicky
Studio Puur Social Media Post - 2021-10-14T204458.719

VIER-STAPPEN-OCHTENDROUTINE

Soms zien mensen door het bos de bomen niet meer. Er is zo een groot aanbod in verzorgingsproducten, dat we vaak verloren lopen en niet goed weten wat we juist wanneer moeten gebruiken. Wel, laten we teruggaan naar de basis. De vier stappen die ik illustreer in de video, is eigenlijk de kern bij jou dagelijkse huidverzorging.

MAG IK JULLIE VOORSTELLEN... STAGIAIRE FEMKE

Na een oefenperiode van vier weken, is Femke er klaar voor om zelfstandig reeds bepaalde behandelingen uit te voeren. Toppie! Zij zal vanaf nu op vrijdag alle gelaatsbehandelingen en gellak manicures voor haar rekening nemen. Voor elke behandeling die op vrijdag geboekt wordt bij Femke, is er een korting voorzien van 10%, die je eventueel als vrije gift kan geven aan Femke na afloop van de behandeling. Reserveer nu je plaatsje op vrijdag bij Femke via onze website www.hetrelaxhuisje.be.

VERJONGINGSKUREN

Wanneer je ouder wordt neemt de huidcelvernieuwing af. Hierdoor hopen dode huidcellen zich op en dat zorgt voor een doffe teint. Regelmatig een verjongingskuur met fruitzuren zoals de aha rejuvinate peel van Organicspa kan hier een oplossing bieden. De peeling bevat een mix van natuurlijk alfa-hydroxy zuren en enzymen uit fruit en andere botanische bronnen die helpen de bovenste huidlagen te egaliseren en de huidtextuur te verbeteren.

HEERLIJKE EDELSTEEN MASSAGE

Huidveroudering op een natuurlijke manier tegengaan? Dat kan door regelmatig je gezicht te behandelen met een edelsteenroller of gua sha tool.

Met deze tools stimuleer je de juiste acupressuurpunten in je gezicht, verbeter je de lymfedrainage en verhoog je de microcirculatie in de huid. Hierdoor verminder je wallen en ontstekingen en de zichtbaarheid van fijne lijntjes.

De tools van White Lotus zijn gemaakt van échte kristallen die, in tegenstelling tot vele andere merken, niet chemisch werd behandeld.

Verkrijgbaar in jade, rozenkwarts, amethist, toermalijn en bergkristal.
Wil je weten welke edelsteen het best bij jou past, doe dan hier de test:
Welke edelsteen past het best bij jou? (google.com)
Studio Puur Social Media Post - 2021-10-14T214245.031

ORGANICSPA

In de 100% natuurlijke verzorgingsproducten van Organicspa vind je tal van anti-aging ingrediënten terug. De Organicsceuticals lijn werd speciaal in het leven geroepen voor de verzorging van de rijpere huid.
facebook instagram 

Ontdek de laatste nieuwtjes op facebook of instagram!

Volledig up to date blijven over de laatste acties en ontwikkelingen? Volg ons zeker op social media!
facebook twitter instagram