Verjongingskuur AHA rejuvenate peel

Verjongingskuur AHA rejuvenate peel

Deze kuur bestaat uit 6 behandelingen van 45 tot 60 minuten verdeeld over 12 weken, en is geschikt voor alle huidtypes, in het bijzonder rijpere huid, huid met littekens, rokershuid en huid met pigmentvlekken.

Deze kuur mag niet gegeven worden aan mensen met ontstoken acné, couperose of aan zwangere vrouwen.

Het effect van deze kuur is het grootste in het voor- of najaar.  De winter droogt de huid meer uit waardoor het effect van de kuur niet optimaal is, en de zomerzon moet vermeden worden tijdens deze kuur omdat we net pigmentvlekken willen vermijden.

Met 13% werkzame bestanddelen, biedt deze op gel gebaseerde behandeling een intensieve begeleiding bij de herstelprocessen van de huid.

Door veroudering neemt de huidcelvernieuwing wat af wat resulteert in een ophoping van dode huidcellen.  Deze geavanceerde verjongingsformule bevat een mix van natuurlijke alfa-hydroxy zuren en enzymen uit fruit en andere botanische bronnen die helpen de bovenste huidlagen te egaliseren en de huidtextuur te verbeteren.

In tegenstelling tot andere fruitzuurbehandelingen die de huid irriteren en rood maken, bevat deze formule de verzorgende bestanddelen van aloë vera en olijfbladextract die helpen om de huid koel, gekalmeerd en fris te laten aanvoelen.

De behandeling is ontworpen om de huid te egaliseren, verfijnen, de elasticiteit te verbeteren en de huid te revitaliseren.

Elke behandeling bestaat uit:

reinigen – AHA rejuvenate peeling – exfoliëren – onzuiverheden verwijderen – ontharen wenkbrauwen en bovenlip – tonifiëren – gelmasker – hand- of voetmassage – oogcrème – serum – dagcrème – BB crème of zonnecrème

Wil je nog meer anti-aging mogelijkheden, check dan zeker ook het anti-aging arrangement.

350
kuur van 6 behandelingen
gelaatsverzorging, gezichtsverzorging, facial
reiniging
gezichtsscrub
nourishing & nurture
Verjongingskuur
De beste producten

Ontdek onze webshop

Met de producten van Organicspa introduceren wij een luxueuze, biologisch gecertificeerde, veganistische en uiterst geconcentreerde productlijn.

De combinatie van biologische plantenextracten van medicinaal niveau en ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong, resulteert in een professionele, huidverbeterende productlijn, exclusief verkrijgbaar bij schoonheidssalons.

De tubes van Organicspa zijn tot 100% biologisch afbreekbaar en de flesjes worden gemaakt van plastiek gewonnen uit de oceaan.

Bovendien ondersteunt Organicspa de Fair Trade handel over de hele wereld.

Kiezen tussen luxe, huidverbetering of ecologie is niet langer nodig als wetenschap en biologische ingrediënten met elkaar gecombineerd worden in een uiterst geconcentreerd product.

Handcreme producten te koop in onze webshop
© 2023 Het Relaxhuisje - Alle rechten voorbehouden

Blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap