Gelpolish full color manicure (gellak)

Gel polish full color manicure

Gelpolish is eigenlijk een soort nagellak.  Daarom noemen we dit ook soms gellak. Het wordt ook op dezelfde manier aangebracht.  Het enige verschil is dat het moet drogen onder de lamp.  Het droogt niet aan de lucht.

Het grote voordeel is dat gelpolish, in tegenstelling tot nagellak, gemakkelijk anderhalve week tot twee weken blijft zitten.

Vind je het leuk om gelakte nagels te hebben, maar vind je het niet leuk dat je nagellak snel afschilfert?  Dan is gellak handverzorging voor jou misschien wel een oplossing.

De duur van de behandeling bedraagt 60 tot 90 minuten, en wordt best elke 2 weken herhaald, maar kan ook eenmalig mits je gelpolish remover gebruikt om hem te verwijderen (gaat niet weg met nagellakremover).

Deze behandeling maakt deel uit van het tiener beautyarrangement.

43
manicure
kidsarrangement
De beste producten

Ontdek onze webshop

Met de producten van Organicspa introduceren wij een luxueuze, biologisch gecertificeerde, veganistische en uiterst geconcentreerde productlijn.

De combinatie van biologische plantenextracten van medicinaal niveau en ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong, resulteert in een professionele, huidverbeterende productlijn, exclusief verkrijgbaar bij schoonheidssalons.

De tubes van Organicspa zijn tot 100% biologisch afbreekbaar en de flesjes worden gemaakt van plastiek gewonnen uit de oceaan.

Bovendien ondersteunt Organicspa de Fair Trade handel over de hele wereld.

Kiezen tussen luxe, huidverbetering of ecologie is niet langer nodig als wetenschap en biologische ingrediënten met elkaar gecombineerd worden in een uiterst geconcentreerd product.

Handcreme producten te koop in onze webshop
© 2023 Het Relaxhuisje - Alle rechten voorbehouden

Blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap