Gelpolish full color pedicure

Gelpolish full color pedicure

Wil jij graag lange tijd genieten van mooi gelakte teennagels? Dan is deze pedicure iets voor jou.  Met gellak lak je de nagels net zoals bij gewone nagellak.  Het enige verschil is dat het moet drogen onder de UV- of LED-lamp.

Gelpolish houdt veel langer dan gewone nagellak.  Op de vingernagels kan het tot twee weken houden, op de tenen blijft het met gemak een hele zomer lang zitten.

Liever een gewone nagellak?  Boek dan de basis pedicure met lakken nagels erbij.

45
basis pedicure
gelpolish full color pedicure
De beste producten

Ontdek onze webshop

Met de producten van Organicspa introduceren wij een luxueuze, biologisch gecertificeerde, veganistische en uiterst geconcentreerde productlijn.

De combinatie van biologische plantenextracten van medicinaal niveau en ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong, resulteert in een professionele, huidverbeterende productlijn, exclusief verkrijgbaar bij schoonheidssalons.

De tubes van Organicspa zijn tot 100% biologisch afbreekbaar en de flesjes worden gemaakt van plastiek gewonnen uit de oceaan.

Bovendien ondersteunt Organicspa de Fair Trade handel over de hele wereld.

Kiezen tussen luxe, huidverbetering of ecologie is niet langer nodig als wetenschap en biologische ingrediënten met elkaar gecombineerd worden in een uiterst geconcentreerd product.

Handcreme producten te koop in onze webshop
© 2023 Het Relaxhuisje - Alle rechten voorbehouden

Blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap