Holistic Clean Beauty Traject

Een jaartraject bij Het Relaxhuisje in samenwerking met Studio Puur.

Het omvat vijf intensieve workshops waar jij bijzonder veel gaat bijleren over hoe je jezelf mooi kunt maken op een natuurlijke manier. Vijf bijzondere bijeenkomsten met andere gelijkgezinde vrouwen, pure me-time.

PRIJS? €270,- €225,- en een GRATIS minirozenkwartsroller*

Iedere workshop kost €60 voor een sessie van 2 uur (de Online Innersk’n Strategies 1 uur = €30).

Omdat we dit als een traject aanbieden, kan je genieten van de prijs van 225€ voor de 5 workshops ipv 270€. (dit is bijna 20% korting!)

 


*!!GRATIS MINI ROZENKWARTROLLER ALS JE INSCHRIJFT VOOR 22 OKTOBER!!!

*!!GRATIS  MINI ROZENKWARTROLLER ALS JE INSCHRIJFT VOOR 22 OKTOBER!!!


 

Holistic

HolisticDe vijf workshops bestrijken ons fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel welzijn.  We werken met aromatherapie en met edelstenen, die je kunt inzetten in je dagelijkse zelfmassageritueel.

 

Clean beauty
Clean

We werken met 100% natuurlijke en biologische formules zonder toxines.  Schoonheid en gezondheid gaan hand in hand. We werken met de natuurlijke merken Organicspa, White Lotus en Studio Mino.

 

Beauty
Beauty

In de natural beauty make-up workshop leer je hoe je je natuurlijke schoonheid kunt accentueren met minerale make-up.

 

DE 5 WORKSHOPS:

  • Online Innersk’in Strategies: deze workshop gaat over de invloed van voeding op de huid en gaat online door op 24 november 2022 om 19.30
  • DIY Clean Skin Workshop: deze workshop laat je kennis maken met de biologische, actieve huidverzorgingsproducten van Organicspa en gaat door in Het Relaxhuisje op vrijdag 13 januari 2023 om 11u of om 14u.
  • Ready to Gua Sha workshop: deze workshop omvat het aanleren van een zelfmassage ritueel met een Gua Sha edelsteen, en de invloed ervan op je huid.  Hij zal doorgaan in Het Relaxhuisje op vrijdag 24 maart om 11u of om 14u.
  • Rebalance met de 5 elementen en aromatherpie: aan de hand van de Oosterse 5 elementenleer gaan we kijken met welke elementen jij het meeste resoneert. Deze workshop zal doorgaan in Het Relaxhuisje op vrijdag 2 juni om 11u of 14u.
  • Natural Beauty Make-up workshop: in deze workshop leren we jou werken met de 100% natuurlijke minerale make-up van Studio Mino Mineral Cosmetics.  Hij zal doorgaan in Het Relaxhuisje op zaterdag 16 september om 10u, 13u of 15:30.

 

ALLE WORKSHOPS ZIJN ONDER BEGELEIDING VAN ELIEN VAN LOOCKE

ALLE WORKSHOPS ZIJN ONDER BEGELEIDING VAN ELIEN VAN LOOCKE

60
per workshop van 2u
30
Online Innersk'n Strategies (30 min)
45
per workshop indien je het hele traject boekt
Innersk'n huidsuppletie
Organicspa hydratatie
Rozenkwarts gua sha
Element aarde
Minerale make-up
De beste producten

Ontdek onze webshop

Met de producten van Organicspa introduceren wij een luxueuze, biologisch gecertificeerde, veganistische en uiterst geconcentreerde productlijn.

De combinatie van biologische plantenextracten van medicinaal niveau en ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong, resulteert in een professionele, huidverbeterende productlijn, exclusief verkrijgbaar bij schoonheidssalons.

De tubes van Organicspa zijn tot 100% biologisch afbreekbaar en de flesjes worden gemaakt van plastiek gewonnen uit de oceaan.

Bovendien ondersteunt Organicspa de Fair Trade handel over de hele wereld.

Kiezen tussen luxe, huidverbetering of ecologie is niet langer nodig als wetenschap en biologische ingrediënten met elkaar gecombineerd worden in een uiterst geconcentreerd product.

Handcreme producten te koop in onze webshop
© 2022 Het Relaxhuisje - Alle rechten voorbehouden

Blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap