Holistisch traject voor huidverbetering

Holistisch traject voor huidverbetering

Heb jij last van ernstige acné, pigmentvlekken, psoriasis, eczeem? Of wil je graag je lifestyle veranderen, met meer aandacht voor gezonde voeding, ontspanning en natuurlijke huidverzorging?

Dan is dit traject iets voor jou.  Gedurende 3 maanden begeleid ik jou naar een gezonde, ontspannen levensstijl, met aandacht voor je huid, zodat je je herwonnen energie ook optimaal uitstraalt.
Als schoonheidsspecialiste, beautyfood coach en relaxatietherapeut stel ik, afhankelijk van jouw wensen, levensstijl, voedingsdagboek, huidverzorging enz… in samenspraak met jou een persoonlijk traject op, gericht op een gezonder, mooier en meer ontspannen leven.

Wil je graag een anti-aging kuur? Kies dan een van onze verjongingskuren.

240
Holistisch huidverbeteringstraject
De beste producten

Ontdek onze webshop

Met de producten van Organicspa introduceren wij een luxueuze, biologisch gecertificeerde, veganistische en uiterst geconcentreerde productlijn.

De combinatie van biologische plantenextracten van medicinaal niveau en ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong, resulteert in een professionele, huidverbeterende productlijn, exclusief verkrijgbaar bij schoonheidssalons.

De tubes van Organicspa zijn tot 100% biologisch afbreekbaar en de flesjes worden gemaakt van plastiek gewonnen uit de oceaan.

Bovendien ondersteunt Organicspa de Fair Trade handel over de hele wereld.

Kiezen tussen luxe, huidverbetering of ecologie is niet langer nodig als wetenschap en biologische ingrediënten met elkaar gecombineerd worden in een uiterst geconcentreerd product.

Handcreme producten te koop in onze webshop
© 2022 Het Relaxhuisje - Alle rechten voorbehouden

Blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap