Hoofd-nek-schoudermassage

Hoofd-nek-schoudermassage

Vastzittende schouders, een geblokkeerde nek, spanningshoofdpijn en pijn in de bovenrug kunnen allemaal met deze massagevorm verlicht kunnen worden.  We combineren een schoudermassage graag met een nekmassage omdat deze twee regio’s vaak op elkaar inwerken.  Verder kan een nekmassage, aanvullend op een hoofdmassage, verlichting bieden bij spanningshoofdpijn.

Druk: zacht – medium – stevig
Last van de onderrug? Kies dan voor een rugmassage.
30
30 min
hoofd-nek-schouder massage
kindermassage, kidsarrangement
Het Relaxhuisje
De beste producten

Ontdek onze webshop

Met de producten van Organicspa introduceren wij een luxueuze, biologisch gecertificeerde, veganistische en uiterst geconcentreerde productlijn.

De combinatie van biologische plantenextracten van medicinaal niveau en ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong, resulteert in een professionele, huidverbeterende productlijn, exclusief verkrijgbaar bij schoonheidssalons.

De tubes van Organicspa zijn tot 100% biologisch afbreekbaar en de flesjes worden gemaakt van plastiek gewonnen uit de oceaan.

Bovendien ondersteunt Organicspa de Fair Trade handel over de hele wereld.

Kiezen tussen luxe, huidverbetering of ecologie is niet langer nodig als wetenschap en biologische ingrediënten met elkaar gecombineerd worden in een uiterst geconcentreerd product.

Handcreme producten te koop in onze webshop
© 2023 Het Relaxhuisje - Alle rechten voorbehouden

Blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap