Hydrating body mask

Hydrating body mask

Dankzij de combinatie van rijke oliën en notenpasta met kaolien klei biedt deze behandeling een intense hydratatie.  De zachte crème doordringt de huid met vitamine E om de huidelasticiteit en antioxidante eigenschappen van het lichaam te bevorderen.  De huid krijgt een gezonde gloed, is gevoed en herleeft door de toevoeging van papaya extract.

Inclusief:

voetbad – bedekking lichaam met warme natte compressen – lichaamsscrub – lichaamspakking met body mask – bodybutter inmasseren

Duur behandeling: circa 90 minuten

Je kan ook de de body scrub massage kiezen als je een droge huid hebt.

95
hydrating body mask
body scrub massage, dry skin
Verjongingskuur
De beste producten

Ontdek onze webshop

Met de producten van Organicspa introduceren wij een luxueuze, biologisch gecertificeerde, veganistische en uiterst geconcentreerde productlijn.

De combinatie van biologische plantenextracten van medicinaal niveau en ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong, resulteert in een professionele, huidverbeterende productlijn, exclusief verkrijgbaar bij schoonheidssalons.

De tubes van Organicspa zijn tot 100% biologisch afbreekbaar en de flesjes worden gemaakt van plastiek gewonnen uit de oceaan.

Bovendien ondersteunt Organicspa de Fair Trade handel over de hele wereld.

Kiezen tussen luxe, huidverbetering of ecologie is niet langer nodig als wetenschap en biologische ingrediënten met elkaar gecombineerd worden in een uiterst geconcentreerd product.

Handcreme producten te koop in onze webshop
© 2023 Het Relaxhuisje - Alle rechten voorbehouden

Blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap