Kennismakingsbehandeling voor huidverbetering

Kennismakingsbehandeling voor huidverbetering

Deze behandeling weerspiegelt de holistische visie van Het Relaxhuisje, waarbij we, naast het werken aan de buitenkant, ook advies geven over hoe je voedings- en lifestyleveranderingen kan aanbrengen om zo een meer ontspannen, gezondere en mooiere versie van jezelf te worden.

Heb je last van acné, eczeem, psoriasis, rosacea, rimpelvorming, pigmentatie of couperose? Of heb je een normale huid maar heb je simpelweg graag wat extra advies over hoe jij je huid optimaal kan ondersteunen met een gezond, ontspannen leven?

Dan is deze kennismakingsbehandeling ideaal voor jou.
Je kan met dit advies volledig zelfstandig thuis aan de slag gaan, hoe en wanneer het jou het beste uitkomt.

Inclusief:
anamnese (kennismakingsgesprek), huidanalyse, voedings- en lifestyleadvies specifiek voor jouw huidtype, product- en behandeladvies voor jouw huid naar de toekomst toe.

Wil je graag meer begeleiding? Dan kan je na deze behandeling ook een persoonlijk op maat gemaakt traject volgen bij Het Relaxhuisje dat specifiek is afsgestemd op jouw huid en levensstijl.

Een voorbeeld van zo een traject zijn onze verjongingskuren.  Je kan ook een holistisch traject volgen van 12 weken, waarin ik je een persoonlijk op maat gemaakt traject uitstippel met voedings-, relaxatie-, huid- en productadvies.

Deze behandelingen en adviezen zijn wetenschappelijk onderbouwd, doch zijn nooit een vervanging van een doktersadvies.

Ken je jouw huidtype goed en wil je graag een gespecialiseerde gelaatsverzorging boeken zonder de huidanalyse en het advies? Boek dan rechtstreeks jouw gespecialiseerde gelaatsverzorging hier:

nourishing & nurture

balancing & repair

jade vita renewal

bio hydra facial

 

76
acne, puistjes, vette huid
eczeem, rosacea, couperose
rimpelvorming
sproeten, pigmentvlekken, zonneschade
De beste producten

Ontdek onze webshop

Met de producten van Organicspa introduceren wij een luxueuze, biologisch gecertificeerde, veganistische en uiterst geconcentreerde productlijn.

De combinatie van biologische plantenextracten van medicinaal niveau en ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong, resulteert in een professionele, huidverbeterende productlijn, exclusief verkrijgbaar bij schoonheidssalons.

De tubes van Organicspa zijn tot 100% biologisch afbreekbaar en de flesjes worden gemaakt van plastiek gewonnen uit de oceaan.

Bovendien ondersteunt Organicspa de Fair Trade handel over de hele wereld.

Kiezen tussen luxe, huidverbetering of ecologie is niet langer nodig als wetenschap en biologische ingrediënten met elkaar gecombineerd worden in een uiterst geconcentreerd product.

Handcreme producten te koop in onze webshop
© 2023 Het Relaxhuisje - Alle rechten voorbehouden

Blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap