Kennismakingsbehandeling voor huidverbetering

Deze kennismakingsbehandeling is ideaal voor die personen die advies op maat willen aangaande huidverbetering. Deze behandeling weerspiegelt de holistische visie van Het Relaxhuisje, waarbij we, naast het werken aan de buitenkant, ook advies geven over hoe je voedings- en lifestyle veranderingen kan aanbrengen om zo een meer ontspannen, gezondere, en mooiere versie van jezelf te worden, met drastische huidverbetering tot gevolg.

Inclusief:

huidanalyse – anamnese – gelaatsverzorging – mini voedingsadvies voor huidverbetering – productadvies – advies over onze gespecialiseerde gelaatsverzorgingen  – uitstippelen persoonlijk lifestyleplan

De beste producten

Ontdek onze webshop

Met de producten van Organicspa introduceren wij een luxueuze, biologisch gecertificeerde, veganistische en uiterst geconcentreerde productlijn.

De combinatie van biologische plantenextracten van medicinaal niveau en ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong, resulteert in een professionele, huidverbeterende productlijn, exclusief verkrijgbaar bij schoonheidssalons.

De tubes van Organicspa zijn tot 100% biologisch afbreekbaar en de flesjes worden gemaakt van plastiek gewonnen uit de oceaan.

Bovendien ondersteunt Organicspa de Fair Trade handel over de hele wereld.

Kiezen tussen luxe, huidverbetering of ecologie is niet langer nodig als wetenschap en biologische ingrediënten met elkaar gecombineerd worden in een uiterst geconcentreerd product.

Handcreme producten te koop in onze webshop
© 2021 Het Relaxhuisje - Alle rechten voorbehouden

Blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap