Organic rejuvenation

Deze behandeling kan los geboekt worden en maakt tevens deel uit van de Organic Rejuvenation Kuur van 12 weken.

Losse behandeling

Door veroudering neemt de huidcelvernieuwing wat af wat resulteert in een ophoping van dode huidcellen. Deze geavanceerde verjongingsformule bevat een mix van natuurlijke alfa-hydroxy zuren en enzymen uit fruit en andere botanische bronnen die helpen de bovenste huidlagen te egaliseren en de huidtextuur te verbeteren.

In tegenstelling tot andere fruitzuurbehandelingen die de huid irriteren en rood maken, bevat deze formule de verzorgende bestanddelen van aloë vera en olijfbladextract die helpen om de huid koel, gekalmeerd en fris te laten aanvoelen.

De behandeling is uitermate geschikt voor rijpe huid, huid met littekens, rokershuid en huid met pigmentvlekken. Contra-indicaties zijn acne, coupe-rose en zwangerschap.

In kuurvorm

Met zijn 40% werkzame bestanddelen geeft deze Organic Rejuvenation verjongingskuur een zeer intens, krachtig en duurzaam anti-aging resultaat op een zeer korte periode (6 behandelingen op 12 weken).

De kuur combineert puur melkzuurpoeder met krachtig biologisch gedehydrateerd fruitpoeder dat rijk is aan enzymen om een krachtige, actieve boost te geven aan de huid. De ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong zorgen voor een intensieve, verfijnde peeling terwijl het herstelproces van de huid grondig wordt ondersteund.

De celvernieuwing zal verbeteren, het huidoppervlak zal verzachten en de hydratatie van de huid zal toenemen.

Behandeling 1 en 2 bestaan uit:

reinigen – AHA rejuvenate peeling – onzuiverheden verwijderen – ontharen wenkbrauwen en bovenlip – tonifiëren – gelmasker – hand- of voetmassage – oogcrème – serum – dagcrème – BB crème of zonnecrème

Behandeling 3 en 4 bestaan uit:

reinigen – AHA rejuvenatie peeling – exfoliëren – onzuiverheden verwijderen – ontharen wenkbrauwen en bovenlip – tonifiëren – gelmasker – hand- of voetmassage – oogcrème – serum – dagcrème – BB crème of zonnecrème

Behandeling 5 en 6 bestaan uit:

reinigen – lactic+ enzyme peel – exfoliëren – onzuiverheden verwijderen – ontharen wenkbrauwen en bovenlip – tonifiëren – gelmasker – hand-of voetmassage – oogcrème – serum – dagcrème – BB crème of zonnecrème

losse behandeling
€75
Organic rejuvenation verjongingskuur
€375
reiniging
foam cleanser reiniging
gezichtsscrub
Organic rejuvenation
Verjongingskuur
rimpelvorming
het relaxhuisje
het relaxhuisje
De beste producten

Ontdek onze webshop

Met de producten van Organicspa introduceren wij een luxueuze, biologisch gecertificeerde, veganistische en uiterst geconcentreerde productlijn.

De combinatie van biologische plantenextracten van medicinaal niveau en ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong, resulteert in een professionele, huidverbeterende productlijn, exclusief verkrijgbaar bij schoonheidssalons.

De tubes van Organicspa zijn tot 100% biologisch afbreekbaar en de flesjes worden gemaakt van plastiek gewonnen uit de oceaan.

Bovendien ondersteunt Organicspa de Fair Trade handel over de hele wereld.

Kiezen tussen luxe, huidverbetering of ecologie is niet langer nodig als wetenschap en biologische ingrediënten met elkaar gecombineerd worden in een uiterst geconcentreerd product.

Handcreme producten te koop in onze webshop
© 2022 Het Relaxhuisje - Alle rechten voorbehouden

Blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap