Sportmassage

Sportmassage

Dit is een stevig massage die als doel heeft de dieperliggende spierweefsels te bereiken.  Regelmatig gebruik maken van deze massage minimaliseert de kans op spierblessures bij sporters.  Bij klachten wordt er langer stilgestaan bij een bepaalde zone in het lichaam indien gewenst.

Uiteraard is deze massage ook geschikt voor niet-sporters.
Druk: stevig
Indien u last heeft van een bepaalde regio, kan u 30 minuten sportmassage boeken, gericht op die regio.  Indien u liever het hele lichaam behandeld wil zien, raden we de massage van 60 minuten aan.
Wil je liever een ontspannende massage, boek dan nu je relaxatiemassage in.
30
30 min
60
60 min
sportmassage
hoofd-nek-schouder massage
Het Relaxhuisje
De beste producten

Ontdek onze webshop

Met de producten van Organicspa introduceren wij een luxueuze, biologisch gecertificeerde, veganistische en uiterst geconcentreerde productlijn.

De combinatie van biologische plantenextracten van medicinaal niveau en ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong, resulteert in een professionele, huidverbeterende productlijn, exclusief verkrijgbaar bij schoonheidssalons.

De tubes van Organicspa zijn tot 100% biologisch afbreekbaar en de flesjes worden gemaakt van plastiek gewonnen uit de oceaan.

Bovendien ondersteunt Organicspa de Fair Trade handel over de hele wereld.

Kiezen tussen luxe, huidverbetering of ecologie is niet langer nodig als wetenschap en biologische ingrediënten met elkaar gecombineerd worden in een uiterst geconcentreerd product.

Handcreme producten te koop in onze webshop
© 2023 Het Relaxhuisje - Alle rechten voorbehouden

Blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap