Verdien je verzorgingsproducten terug met Ringana

Verdien jouw verzorgingsproducten terug met Ringana!

Soms vergeten we dat we het zelf in de hand hebben… te zijn wie we graag willen zijn.  We willen maar al te graag onze eigen tijd kunnen indelen, minder financiële druk voelen en een betere balans tussen werk en privé vinden.

Ik ontdekte bij mezelf ook deze verlangens.  Daarom ben ik met Ringana in zee gegaan, en kan ik nu ook jullie begeleiden naar een betere work-life balance.

Ringana is voor jou als je:

  • toe bent aan verandering
  • minder financiële stress wilt in je leven
  • wilt werken van thuis uit, en je zelf je uren wilt kiezen
  • wilt bijdragen aan een betere wereld voor mens, dier en milieu
  • houdt van 100% verse, natuurlijke, vegan producten die op een ecologische wijze geproduceerd en verzonden worden

Heb jij nood aan meer rust in je leven, vrij van financiële zorgen met meer tijd voor jezelf en  je gezin? Ben je bovendien geïnteresseerd in een natuurlijk leven met verse, biologische verzorgingsproductenen?

Dan is Ringana 100% jouw cup of tea!

Download  het GRATIS e-book voor meer info, of  contacteer me voor meer uitleg.

Jouw  leven zal zoooo anders worden!

De beste producten

Ontdek onze webshop

Het Relaxhuisje staat voor rust en duurzaam leven. Alle merken waarmee ik werk voldoen aan deze eisen.
Met de verzorgingsproducten en voedingssuppletie van Ringana introduceren wij luxueuze, biologisch gecertificeerde, veganistische en uiterst geconcentreerde verzorgingsproducten en voedingssupplementen, die een holistische visie op schoonheid, gezondheid en het leven in het algemeen zeer hoog in het vaandel dragen.  De combinatie van biologische plantenextracten en 100% natuurlijke, verse ingrediënten resulteert in zeer geconcentreerde, 100% werkzame producten.  Alle producten worden duurzaam geproduceerd en zijn vrij van kunstmatige additieven, microplastics en minerale oliën, stabilisatoren, PEG-emulgatoren, formaldehyde, silicone, nanodeeltjes en verdere milieuverontreinigende substanties. Meer informatie over de kwalteit van de producten en het duurzaamheidsprogramma Re-Think  vinden jullie terug op hun website.

© 2024 Het Relaxhuisje - Alle rechten voorbehouden

inschrijven vip lijst

Blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen!

Share via
Copy link