Voet- en beenmassage

Voet- en beenmassage

Een goede voet- en beenmassage verzacht niet alleen de gespannen spieren, maar vermindert ook de spanning in het gehele lichaam en neemt de gevolgen van stress op het lichaam weg. Tevens verbetert het de bloedcirculatie en  verlicht het de vochtophoping bij vermoeide, zware benen.

Wil je naast de voetmassage ook een volledige voetverzorging erbij? Boek dan een van onze spa pedicures.

De stevigheid van de voet- en beenmassage wordt aangepast aan jouw wensen.

Wilt u graag een combinatie met een rugmassage of een hoofd-nek-schoudermassage, dan kan u de combimassage boeken van 60 of 90 minuten.

30
30 min
Voet- en beenmassage
De beste producten

Ontdek onze webshop

Met de producten van Organicspa introduceren wij een luxueuze, biologisch gecertificeerde, veganistische en uiterst geconcentreerde productlijn.

De combinatie van biologische plantenextracten van medicinaal niveau en ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong, resulteert in een professionele, huidverbeterende productlijn, exclusief verkrijgbaar bij schoonheidssalons.

De tubes van Organicspa zijn tot 100% biologisch afbreekbaar en de flesjes worden gemaakt van plastiek gewonnen uit de oceaan.

Bovendien ondersteunt Organicspa de Fair Trade handel over de hele wereld.

Kiezen tussen luxe, huidverbetering of ecologie is niet langer nodig als wetenschap en biologische ingrediënten met elkaar gecombineerd worden in een uiterst geconcentreerd product.

Handcreme producten te koop in onze webshop
© 2023 Het Relaxhuisje - Alle rechten voorbehouden

Blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap