Zwangerschap

Zwangerschapsarrangement

Dit arrangement bestaat uit:

Duur: 3 u

Deze massage is geschikt voor zwangere vrouwen vanaf de 13de week als ze geen contra-indicaties hebben. Het is wetenschappelijk aangetoond dat ontstressen een gunstige invloed heeft op de ontwikkeling van je kindje. Je hebt vaak ook minder last van de typische zwangerschapskwaaltjes als je ontspannen bent.

Druk: zacht – medium
Bij het boeken van deze massage nemen wij aan dat je de hieronder vernoemde contra-indicaties voor het krijgen van een zwangerschapsmassage gelezen hebt.

Tijdens de zwangerschap vinden er allerlei veranderingen plaats in het lichaam van de aanstaande moeder. Hormonale veranderingen maken spieren en gewrichten slapper om plaats te maken voor de baby, er kunnen vochtophopingen ontstaan of pijnen in het bekken, de rug en nek. Ook vermoeidheid, angst en slapeloosheid komen veel voor. Zwangerschapsmassage kan verlichting van de klachten bieden, en haalt het stressniveau van moeder en baby naar beneden.

Maar er bestaan wel diverse contra-indicaties waar je van op de hoogte moet zijn.

CONTRA-INDICATIES VOOR ZWANGERSCHAPSMASSAGE

  • zwangere vrouwen >35 jaar
  • meerlingenzwangerschappen
  • vrouwen die eerdere zwangerschappen hebben gehad waarbij complicaties zijn opgetreden (miskramen, vroeggeboorte, meerlingen, zwangerschapsvergiftiging, …)
  • zwangere vrouwen die last hebben van bloedingen of krampen in de onderbuik
  • zwangere vrouwen met hoge of lage bloeddruk
  • zwangere vrouwen met hartklachten
  • koorts

Geen massage voor de 12de week omdat het risico op een miskraam in de eerste weken van de zwangerschap het grootst is.

De zwangerschapsmassage is ten alle tijde een heel milde massagevorm, dit om onderliggende drukpunten te vermijden die in verbinding staan met de baarmoeder, en om de aders, waar meer druk op staat tijdens de zwangerschap vanwege verhoogde vochttoevoer, te sparen.

Zou jij graag een zwangerschapsmassage boeken maar twijfel je of dit risicovol is in jouw situatie?  Vraag dan even schriftelijke toestemming aan jouw gynaecoloog.

Op die manier kan je 100 % genieten en relaxen tijdens jouw massage!

Bij het boeken van de zwangerschapsmassage verklaar je dat je op de hoogte bent van de contra-indicaties.

145
8
lakken nagels
15
lakken nagels met aankoop nagellakflesje voor thuis
zwangerschapsmassage
reiniging
Het Relaxhuisje
De beste producten

Ontdek onze webshop

Met de producten van Organicspa introduceren wij een luxueuze, biologisch gecertificeerde, veganistische en uiterst geconcentreerde productlijn.

De combinatie van biologische plantenextracten van medicinaal niveau en ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong, resulteert in een professionele, huidverbeterende productlijn, exclusief verkrijgbaar bij schoonheidssalons.

De tubes van Organicspa zijn tot 100% biologisch afbreekbaar en de flesjes worden gemaakt van plastiek gewonnen uit de oceaan.

Bovendien ondersteunt Organicspa de Fair Trade handel over de hele wereld.

Kiezen tussen luxe, huidverbetering of ecologie is niet langer nodig als wetenschap en biologische ingrediënten met elkaar gecombineerd worden in een uiterst geconcentreerd product.

Handcreme producten te koop in onze webshop
© 2023 Het Relaxhuisje - Alle rechten voorbehouden

Blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap