Multimasken… hoe en waarom?

Een optimale huidverzorging is niet eenvoudig

Vaak hebben mensen een gemengd huidtype. Eerder een vettere T-zone (voorhoofd, neus en kin), en dan weer droger op de wangen en rond de ogen. Ons voorhoofd, onze neus en onze kin bevatten meer talgklieren, onze wangen zijn droger en de huid rond onze ogen is zeer dun. Om dat op te lossen zou je verschillende maskers op de verschillende zones van het gelaat kunnen gebruiken. Multimasken heet dat.

Multimasken, hoe doe je dat?

Een vette huid herken je aan glimmende zones en grotere open poriën. Deze huid is vatbaarder voor onzuiverheden als comedonen en puistjes. Het kleimasker van Organicspa zal de overtollige olie absorberen en de huid ontgiften. Het bevat alpha hydroxy acid (AHA) om zachtjes te exfoliëren en zachte klei om onzuiverheden en overtollig talg te verwijderen. Het werkt kalmerend, verkoelend en herstellend, en is ideaal om te gebruiken als nachtbehandeling tegen acné.

Het gelmasker van Organcispa breng je aan op gevoelige zones. Ze worden geformuleerd met Finger Lime Extract, een extract dat rijk is aan vitamine C, E, aminozuren en antioxidanten.

Een droge, rijpere en gedehydrateerde huid heeft kleine onzichtbare poriën en een doffe uitstraling. Rimpels en fijne lijntjes zijn duidelijker zichtbaar. Het crèmemasker van Organicspa, verrijkt met shea- en cacaopittenboter, is ideaal voor die huidzones. In combinatie met de rozenbottelolie creëer je zelf een luxueus nachtmasker voor als de huid bijzonder droog aanvoelt.

Eens je multimasken geprobeerd hebt zal je versteld staan van de resultaten.

Wanneer breng je het masker aan?

Aan te raden is dit één à twee maal per week te doen. Breng het steeds aan na het reinigen van de huid, en na exfoliatie met de face exfoliant of een enzymatische scrub. Op die manier zijn alle dode huidcellen weg, en kan het masker veel meer indringen in je huid. Het effect zal dus groter zijn.

Elke skincareroutine moet minstens zo uniek zijn als de persoon die de routine toepast.

Volg Het Relaxhuisje op Facebook en Instagram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 Het Relaxhuisje - Alle rechten voorbehouden

Blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap