Be-you relaxing facial

Be you facial

Dit is niet zomaar een gelaatsbehandeling.  Deze be-you facial laat je helemaal weer jezelf zijn.  Het is een gelaatsbehandeling next level.  Next level op gebied van puurheid.  Next level op gebied van ontspanning.  Next level op gebied van eenvoud.

Geen franjes, geen toestellen, gewoon puur, diepgaand ontspannend, zuiver. Dat brengen mijn producten jou.  Dat breng ik jou.

Niet alleen het evenwicht van je huid herstelt hier.  Jouw evenwicht herstelt hier.  Want rust, natuur en menselijk contact staat hier centraal. Dat is waar deze behandeling voor staat.

Van harte welkom!

Inclusief:

reinigen – peelen – onzuiverheden verwijderen – ontharen – tonifiëren – gelaatsmassage – oogmasker – masker – hand-of voetmassage – oogcrème – serum – dagcrème

69
reiniging
arrangementen
Voet- en beenmassage
De beste producten

Ontdek onze webshop

Het Relaxhuisje staat voor rust en duurzaam leven. Alle merken waarmee ik werk voldoen aan deze eisen.
Met de verzorgingsproducten en voedingssuppletie van Ringana introduceren wij luxueuze, biologisch gecertificeerde, veganistische en uiterst geconcentreerde verzorgingsproducten en voedingssupplementen, die een holistische visie op schoonheid, gezondheid en het leven in het algemeen zeer hoog in het vaandel dragen.  De combinatie van biologische plantenextracten en 100% natuurlijke, verse ingrediënten resulteert in zeer geconcentreerde, 100% werkzame producten.  Alle producten worden duurzaam geproduceerd en zijn vrij van kunstmatige additieven, microplastics en minerale oliën, stabilisatoren, PEG-emulgatoren, formaldehyde, silicone, nanodeeltjes en verdere milieuverontreinigende substanties. Meer informatie over de kwalteit van de producten en het duurzaamheidsprogramma Re-Think  vinden jullie terug op hun website.

© 2024 Het Relaxhuisje - Alle rechten voorbehouden

inschrijven vip lijst

Blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen!

Share via
Copy link