Tijd voor jezelf!

ONTDEK ONS AANBOD

Gelaatsverzorging

Ik geloof dat de natuur de kracht bezit om jou de huid te geven waar je altijd al van droomde. Met mijn veganistische Organicspa productlijn, bied ik jou exclusieve, huidverzorgende gelaatsbehandelingen aan voor verschillende huidtypes. Wil jij graag huidverbeterend werken? Dan start ik graag samen met jou een persoonlijk holistisch traject op.

Lichaamsverzorging

De gecertificeerd biologische en 100% natuurlijke producten van Organicspa maken deel uit van een aantal specifiek ontwikkelde lichaamsbehandelingen die garant staan voor een complete onderdompeling in de Organicspa ervaring. Kiezen tussen luxe, ecologie of kwaliteit is niet meer nodig.

Verjongingskuren

Mooi verouderen gaat voor mij over het vinden van evenwicht. Het gaat over je laten omringen met alles wat goed voor je is, en los te laten wat niet bij je past. Onze verjongingskuren met 100% natuurlijke producten geven je rijpere huid een stevige boost. Wij beloven jou als resultaat de beste versie van jezelf.

Manicure & Nagels

Men zegt wel eens: onze ogen zijn de spiegel van onze ziel. Wel, misschien zijn onze handen de spiegel van ons leven. Ze worden voortdurend blootgesteld aan vanalles, van zon tot wasmiddel, koude, wind, regen, zand, poetsmateriaal, ... Het is dan ook niet verwonderlijk dat onze handen snel verouderen zonder een goede verzorging.

Pedicure

Onze voeten zijn het contact met de aarde, ze ‘gronden' ons. Iedere dag besteden we veel tijd aan onze uiterlijke verzorging. Toch worden daarbij onze voeten vaak vergeten. Dat is jammer want we belasten onze voeten voortdurend, en ze verdienen om verwend te worden. Ze dragen ons immers een leven lang.

Ontharingen

Mens zegt wel eens... wie mooi wil zijn moet lijden. En als het over harsen of epileren gaat is dat wel een beetje zo. Maar het went. Door veelvuldig epileren of harsen sterven de haarzakjes af en komt het haartje niet meer terug. Hoe vaker en langer je epileert of waxt, hoe minder pijnlijk het is. Bovendien doen wij dit met de grootste zorg voor de huid en voor jou, waardoor we proberen jou een zo aangenaam mogelijke ervaring te geven.
De beste producten

Ontdek onze webshop

Met de producten van Organicspa introduceren wij een luxueuze, biologisch gecertificeerde, veganistische en uiterst geconcentreerde productlijn.

De combinatie van biologische plantenextracten van medicinaal niveau en ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong, resulteert in een professionele, huidverbeterende productlijn, exclusief verkrijgbaar bij schoonheidssalons.

De tubes van Organicspa zijn tot 100% biologisch afbreekbaar en de flesjes worden gemaakt van plastiek gewonnen uit de oceaan.

Bovendien ondersteunt Organicspa de Fair Trade handel over de hele wereld.

Kiezen tussen luxe, huidverbetering of ecologie is niet langer nodig als wetenschap en biologische ingrediënten met elkaar gecombineerd worden in een uiterst geconcentreerd product.

Handcreme producten te koop in onze webshop
© 2021 Het Relaxhuisje - Alle rechten voorbehouden

Blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen!