Tijd voor jezelf!

ONTDEK ONS AANBOD

Leren leven volgens je eigen ritme

Leven volgens je eigen ritme is een online traject dat jou diepgaand zal begeleiden naar een leven heel dicht bij jezelf. Vanuit authentieke kracht zal je kunnen wegstappen van het wegcijferen en jezelf uitputten ten voordele van anderen. Je zal een diepgaand contact met je eigen essentie kunnen ontwikkelen, en vanuit deze krachtige versie van jezelf de ruis uit je leven kunnen verwijderen. Welkom!

Sapkuren

Het Relaxhuisje staat voor rust. En rust vind je niet enkel door tijd te nemen voor jezelf. Rust vind je ook door je lichaam tot haar essentie te laten komen, zodat enkel echte, pure levensenergie overblijft. En dit is wat een goede sapkuur voor je kan doen. Helderheid van geest, helemaal in lijn met jezelf, met wie jij bent. Een nieuw begin, een schone lei. Enjoy!
De beste producten

Ontdek onze webshop

Het Relaxhuisje staat voor rust en duurzaam leven. Alle merken waarmee ik werk voldoen aan deze eisen.
Met de verzorgingsproducten en voedingssuppletie van Ringana introduceren wij luxueuze, biologisch gecertificeerde, veganistische en uiterst geconcentreerde verzorgingsproducten en voedingssupplementen, die een holistische visie op schoonheid, gezondheid en het leven in het algemeen zeer hoog in het vaandel dragen.  De combinatie van biologische plantenextracten en 100% natuurlijke, verse ingrediënten resulteert in zeer geconcentreerde, 100% werkzame producten.  Alle producten worden duurzaam geproduceerd en zijn vrij van kunstmatige additieven, microplastics en minerale oliën, stabilisatoren, PEG-emulgatoren, formaldehyde, silicone, nanodeeltjes en verdere milieuverontreinigende substanties. Meer informatie over de kwalteit van de producten en het duurzaamheidsprogramma Re-Think  vinden jullie terug op hun website.

© 2024 Het Relaxhuisje - Alle rechten voorbehouden

inschrijven vip lijst

Blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen!