Tijd voor jezelf!

ONTDEK ONS AANBOD

Massages

Stress is de ziekte van de tijd. Het is een uitdaging voor veel mensen de rust te nemen die ze nodig hebben, met stramme spieren en mentale vermoeidheid tot gevolg. Massages bij Het Relaxhuisje kunnen jou helpen je mentale en fysieke evenwicht te herstellen en te genieten van een meer ontspannen leven.

Gelaatsverzorging

Met een gelaatsverzorging van Organicspa, geloof ik echt dat de natuur de kracht bezit om jou de huid te geven waar je altijd al van droomde. Met mijn veganistische Organicspa productlijn, bied ik jou exclusieve, huidverzorgende gelaatsbehandelingen aan voor verschillende huidtypes. Met ontspanning, gezondheid en huidverzorging in het achterhoofd, ben je hier welkom, zowel voor een eenmalige ontspannende ervaring, als voor een volledig gepersonaliseerd traject vol beauty- en lifestyletips.

Arrangementen

Vind je onze behandelingen leuk? Wil je graag wat langer genieten van jouw moment, en daar bovendien een voordelige prijs aan koppelen? Kies dan een van onze arrangementen.

Workshops

Vanuit een holistische visie op schoonheid, willen we jou helpen bewust te worden van de rol die voeding, aromatherapie en ontspanning speelt bij huidgezondheid, en hoe jij die innerlijke schoonheid kan laten doorstralen naar buiten toe. Pure me-time, heerlijke workshops, en een kans om je leven echt in te richten volgens je eigen ritme.

Sapkuren

Het Relaxhuisje staat voor rust. En rust vind je niet enkel door tijd te nemen voor jezelf. Rust vind je ook door je lichaam tot haar essentie te laten komen, zodat enkel echte, pure levensenergie overblijft. En dit is wat een goede sapkuur voor je kan doen. Helderheid van geest, helemaal in lijn met jezelf, met wie jij bent. Een nieuw begin, een schone lei. Enjoy!
De beste producten

Ontdek onze webshop

Met de producten van Organicspa introduceren wij een luxueuze, biologisch gecertificeerde, veganistische en uiterst geconcentreerde productlijn.

De combinatie van biologische plantenextracten van medicinaal niveau en ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong, resulteert in een professionele, huidverbeterende productlijn, exclusief verkrijgbaar bij schoonheidssalons.

De tubes van Organicspa zijn tot 100% biologisch afbreekbaar en de flesjes worden gemaakt van plastiek gewonnen uit de oceaan.

Bovendien ondersteunt Organicspa de Fair Trade handel over de hele wereld.

Kiezen tussen luxe, huidverbetering of ecologie is niet langer nodig als wetenschap en biologische ingrediënten met elkaar gecombineerd worden in een uiterst geconcentreerd product.

Handcreme producten te koop in onze webshop
© 2023 Het Relaxhuisje - Alle rechten voorbehouden

Blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen!