Tijd voor jezelf!

ONTDEK ONS AANBOD

Massages

Stress is de ziekte van de tijd. Het is een uitdaging voor veel mensen de rust te nemen die ze nodig hebben, met stramme spieren en mentale vermoeidheid tot gevolg. Massages bij Het Relaxhuisje kunnen jou helpen je mentale en fysieke evenwicht te herstellen en te genieten van een meer ontspannen leven.

Gelaatsverzorging

Met een gelaatsverzorging van Organicspa, geloof ik echt dat de natuur de kracht bezit om jou de huid te geven waar je altijd al van droomde. Met mijn veganistische Organicspa productlijn, bied ik jou exclusieve, huidverzorgende gelaatsbehandelingen aan voor verschillende huidtypes. Met ontspanning, gezondheid en huidverzorging in het achterhoofd, ben je hier welkom, zowel voor een eenmalige ontspannende ervaring, als voor een volledig gepersonaliseerd traject vol beauty- en lifestyletips.

Lichaamsverzorging

De gecertificeerd biologische en 100% natuurlijke producten van Organicspa maken deel uit van een aantal specifiek ontwikkelde lichaamsbehandelingen die garant staan voor een complete onderdompeling in de Organicspa ervaring. Kiezen tussen luxe, ecologie of kwaliteit is niet meer nodig.

Manicure & Nagels

Men zegt wel eens: onze ogen zijn de spiegel van onze ziel. Wel, misschien zijn onze handen de spiegel van ons leven. Ze worden voortdurend blootgesteld aan vanalles, van zon tot wasmiddel, koude, wind, regen, zand, poetsmateriaal, ... Het is dan ook niet verwonderlijk dat onze handen snel verouderen zonder een goede verzorging.

Pedicure

Onze voeten zijn het contact met de aarde, ze ‘gronden' ons. Iedere dag besteden we veel tijd aan onze uiterlijke verzorging. Toch worden daarbij onze voeten vaak vergeten. Dat is jammer want we belasten onze voeten voortdurend, en ze verdienen om verwend te worden. Ze dragen ons immers een leven lang.

Ontharingen

Mens zegt wel eens... wie mooi wil zijn moet lijden. En als het over harsen of epileren gaat is dat wel een beetje zo. Maar het went. Door veelvuldig epileren of harsen sterven de haarzakjes af en komt het haartje niet meer terug. Hoe vaker en langer je epileert of waxt, hoe minder pijnlijk het is. Bovendien doen wij dit met de grootste zorg voor de huid en voor jou, waardoor we proberen jou een zo aangenaam mogelijke ervaring te geven.
De beste producten

Ontdek onze webshop

Met de producten van Organicspa introduceren wij een luxueuze, biologisch gecertificeerde, veganistische en uiterst geconcentreerde productlijn.

De combinatie van biologische plantenextracten van medicinaal niveau en ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong, resulteert in een professionele, huidverbeterende productlijn, exclusief verkrijgbaar bij schoonheidssalons.

De tubes van Organicspa zijn tot 100% biologisch afbreekbaar en de flesjes worden gemaakt van plastiek gewonnen uit de oceaan.

Bovendien ondersteunt Organicspa de Fair Trade handel over de hele wereld.

Kiezen tussen luxe, huidverbetering of ecologie is niet langer nodig als wetenschap en biologische ingrediënten met elkaar gecombineerd worden in een uiterst geconcentreerd product.

Handcreme producten te koop in onze webshop
© 2022 Het Relaxhuisje - Alle rechten voorbehouden

Blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen!