Een betere work-life balace met RINGANA

 HET RINGANA PARTNERPROGRAMMA

BEN JIJ TOE AAN VERANDERING?

Soms vergeten we dat we het zelf in de hand hebben… te zijn wie we graag willen zijn. We beperken ons echter door grenzen en angst en hebben geen vertrouwen in ons eigen kunnen.

Natuurlijk willen we maar al te graag onze eigen tijd kunnen indelen.  We willen maar al te graag minder financiële druk ervaren en een betere balans vinden tussen ons werk en ons privé leven.
Natuurlijk willen we bijdragen aan een betere wereld voor mens, dier en milieu.

Natuurlijk… en dit kan allemaal met behulp van het RINGANA partnerprogramma.

ringana business filosofie

 

De RINGANA filosofie

  • Voor iedereen een zo goed mogelijk leven mogelijk maken in een betere en gezondere wereld voor mens, dier en milieu
  • Iedereen moet zich zelfbepalend en zelfstandig kunnen ontplooien, zonder grote investeringen

Je kunt klein beginnen, je eigen tempo bepalen, je eigen tijd indelen, je persoonlijke doelen stellen en werken van thuis uit!

De beste producten

Ontdek onze webshop

Het Relaxhuisje staat voor rust en duurzaam leven. Alle merken waarmee ik werk voldoen aan deze eisen.
Met de verzorgingsproducten en voedingssuppletie van Ringana introduceren wij luxueuze, biologisch gecertificeerde, veganistische en uiterst geconcentreerde verzorgingsproducten en voedingssupplementen, die een holistische visie op schoonheid, gezondheid en het leven in het algemeen zeer hoog in het vaandel dragen.  De combinatie van biologische plantenextracten en 100% natuurlijke, verse ingrediënten resulteert in zeer geconcentreerde, 100% werkzame producten.  Alle producten worden duurzaam geproduceerd en zijn vrij van kunstmatige additieven, microplastics en minerale oliën, stabilisatoren, PEG-emulgatoren, formaldehyde, silicone, nanodeeltjes en verdere milieuverontreinigende substanties. Meer informatie over de kwalteit van de producten en het duurzaamheidsprogramma Re-Think  vinden jullie terug op hun website.

© 2024 Het Relaxhuisje - Alle rechten voorbehouden

inschrijven vip lijst

Blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen!

Share via
Copy link