Leven volgens je eigen ritme

Dit traject is momenteel (september 2023) in de maak  Geschat wordt dat het tijdens het voorjaar van 2024 online zal staan.  Heb je vragen over dit traject, mail ze dan gerust naar info@hetrelaxhuisje.be.

authenticiteit – bezieling – vertraging

Hallo bezield mens

maak ruimte voor je essentie

 

Ademruimte en rust zijn twee essentiële pijlers die onherroepelijk samen gaan met een bezield leven.  Het ont-moeten van jezelf wordt mogelijk als de ruis van het bestaan verdwijnt, als het ‘moeten’ van buitenaf verstilt, wordt jouw innerlijke stem weer hoorbaar.  Laat me je de weg wijzen naar een dieper contact met je eigen essentie, laat me je de weg wijzen naar leven met minder ruis, minder afleiding, laat me je de weg wijzen naar een leven volgens jouw eigen ritme.

 

Thuiskomen bij jezelf en meer ruimte in je agenda

 

Drukte, verplichtingen, alle ballen hoog houden, constante spanning, stress, overdrive, diepgang missen, moe zijn, leven op automatische piloot…
Stop, adem,  ont-moet jezelf door te vertragen en je te focussen op wat voor jou echt telt, van binnenuit.

 

wat ga je leren?

In dit traject leer je tijd te maken voor jezelf. Je zal meer kunnen leven volgens je eigen ritme, en spelen met de ritmes van de natuur.  Je bent stevig verankerd in jouw diepere lagen en zal deze als rode draad gaan gebruiken in jouw leven. Je krijgt in dit traject ook tal van praktische tips over hoe je tijd kan vrijmaken in je agenda.  Doordat je een diep vertrouwen zal voelen in jouw innerlijk weten, zal je het je steeds sneller helder worden wat er nu juist ruis is in jouw leven, en wat er in contact staat met jouw essentie.

 

Leven volgens je eigen ritme

modules

ringana business filosofie

Module 1: welkom en landen

In alles wat ik gevoeld, gedaan of meegemaakt heb in mijn leven ontbrak er één ding.  De tijd om stil te staan bij het moment.  Vanuit dit verlangen ben ik op zoek gegaan en wat ik tot nu toe geleerd heb hierover, wil ik heel graag met jullie delen in deze module.

Module 2: cyclus van flow

We leven in drukte.  We leven in een maatschappij van doen, doen, doen.  Drukte wordt beloond, en het feit dat je er niet onder bezwijkt wordt bewonderd.  In deze module vertel ik je graag over de cyclus van flow.  Over hoe alles in de natuur, ook wij, in een natuurlijke ritme heen en weer schommelen tussen rust en activiteit.  Dat is onze natuurlijke staat van zijn, waar ik je graag in deze module meer over vertel.

Module 3: bewustwording van je leven nu

Samen gaan we op pad om in deze module je huidige leven in kaart te brengen.  Via bewustwordingsoefeningen en contact maken met jouw lichaam ga je voelen wat jij op dit moment nodig hebt.  We gaan ook een scan maken van jouw leven, en kijken hoe vaak jij in overeenstemming kan leven met jouw energie van het moment.

Module 4: ruimte maken voor je diepste verlangens

In deze module gaan we kijken naar hoe je jouw vrijgekomen tijd kan gaan invullen.  Je zult niet méér diepgang en verrijking gaan ervaren als je constant scrolt op social media bijvoorbeeld.  Je zal contact maken met jouw diepere lagen. Wat zijn jouw zielsverlangens? Waarom ben jij hier?  Hoe ziet jouw ideale dag eruit?  Waarin hou jij jezelf nog tegen?  Bewust leren voelen tijdens je ‘lege’ agendamomenten, en invulling geven aan je eigen behoeften in elk vrij moment, is voor mij persoonlijk een van de meest helende ervaringen geweest in mijn leven tot nu toe.

Module 5: ruimte maken in je agenda

Maar hoe doe je dat dan praktisch, dat leven in overeenstemming met jouw energie van het moment? Allereerst is het belangrijk de ruis in jouw leven te schrappen.  We gaan kijken naar wat voor jouw essentiële versus bullshit doelen zijn. Via meditatie zal je je kunnen richten op het afsluiten van de dingen die jij niet meer nodig hebt in jouw leven. Je zal ook toegang krijgen tot praktische tips over je work-life-balance en hoe financiële stress te vermijden als je meer ruimte creëert in je agenda.

Module 6: plannen volgens de ritmes van de natuur

Hoe mooi het ook is te leven volgens ons eigen ritme, plannen moeten we maken.  Structuur en planning is de ruggengraat van ons leven. Ze geven duidelijkheid en stevigheid voor onszelf en betrokken anderen.  De kunst is om deze planning en structuur zo veel mogelijk in overeenstemming te brengen met ons eigen ritme.  Verschillende ritmes van de natuur (seizoenen, dag en nacht ritme, ritme van de maan en de menstruele cyclus) kunnen ons helpen bewust te worden over hoe onze eigen ritme zich tot de natuur verhoudt.  Zo kan jij een structuur en planning creëren die optimaal aansluit bij wie jij bent.

Module 7: evaluatie van je leven

In deze module gaan we de oefeningen uit module 3 herhalen.  Op die manier krijg je een duidelijk beeld van hoe je leven veranderd is in dit programma.

 

Over mezelf

 

Hey, mijn naam is Vicky.  Op 20 juni 1978 zag ik het levenslicht.   Lang geleden  ben ik mijn volwassen leven begonnen als logopediste, maar mijn roeping lag ergens anders.  Ik ging op zoek en besloot psychologie en psychotherapie te gaan studeren.  Ik slaagde glansrijk voor alle vakken, maar de stress van het studeren en het drukke gezinsleven werd mij uiteindelijk te veel, waardoor ik ervoor moest kiezen na vier jaar mijn opleiding stop te zetten.

Wat ik gevoeld en geleerd had tijdens mijn opleiding, bleef echter hangen, en ik voelde het verlangen hier iets mee te doen.  Ik ben vorminglessen gaan geven rond persoonlijke groei, spiritualiteit, talent en veerkracht.

Dit combineerde ik nog steeds met mijn logopedie praktijk en ik wilde graag iets aanvullend om mijn logopedie helemaal stop te zetten.  Zo ben ik in de wellness wereld terecht gekomen.

Ik rondde mijn opleidingen massagetherapie en schoonheidsspecialiste af, schoolde mij bij tot beautyfoodcoach, en volgde een opleiding tot relaxatietherapeut.

Het werk wat ik doe brengt mij ongelooflijk veel rust.  Het besef echter dat mensen na een uurtje relaxen weer hun drukke leven in moesten, zette me aan het denken.  Kunnen we niet anders gaan leven gewoon?  Is het niet mogelijk om echt een leven te leiden met heerlijk veel tijd.  No stress om naar terug te keren.  Ik ging op zoek en ging zelf ook experimenteren met andere manieren van zijn.  En wat ik in die reis leerde, deel ik supergraag met jullie.

NIEUWSGIERIG HOE IK DAT DEED?

 

 

Leven volgens je eigen ritme

praktisch

Ringana partnerprogramma

wat krijg je in dit traject?

Onbeperkte toegang tot diepgaande transformerende  video’s, audio’s en oefeningen, die je volledig op je eigen tempo kan kijken, beluisteren en doen.  Geen deadlines.

wanneer start het traject?

*inschrijven momenteel nog niet mogelijk. Het traject zal vermoedelijk klaar zijn voorjaar 2024.
Wil je graag up to dat blijven over de vorderingen van dit traject, stuur dan een mailtje naar info@hetrelaxhuisje.be met onderwerp ‘Eigen ritme.’

Nadat je je ingeschreven* hebt krijg je onmiddellijk in je mailbox een link met wachtwoord toegestuurd, waar je het volledige traject terugvindt en op eigen tempo kan volgen.

wat is de prijs van dit traject?

Vermits het traject momenteel nog in de maak is zal deze binnen enkele maanden meegedeeld worden.

heb jij nog vragen?

Ik zou het superfijn vinden als je ze aan me zou mailen via info@hetrelaxhuisje.be.

De beste producten

Ontdek onze webshop

Het Relaxhuisje staat voor rust en duurzaam leven. Alle merken waarmee ik werk voldoen aan deze eisen.
Met de verzorgingsproducten en voedingssuppletie van Ringana introduceren wij luxueuze, biologisch gecertificeerde, veganistische en uiterst geconcentreerde verzorgingsproducten en voedingssupplementen, die een holistische visie op schoonheid, gezondheid en het leven in het algemeen zeer hoog in het vaandel dragen.  De combinatie van biologische plantenextracten en 100% natuurlijke, verse ingrediënten resulteert in zeer geconcentreerde, 100% werkzame producten.  Alle producten worden duurzaam geproduceerd en zijn vrij van kunstmatige additieven, microplastics en minerale oliën, stabilisatoren, PEG-emulgatoren, formaldehyde, silicone, nanodeeltjes en verdere milieuverontreinigende substanties. Meer informatie over de kwalteit van de producten en het duurzaamheidsprogramma Re-Think  vinden jullie terug op hun website.

© 2024 Het Relaxhuisje - Alle rechten voorbehouden

inschrijven vip lijst

Share via
Copy link