Sapkuren van Sapje

Gun jezelf rust. Je mind, je body en je soul. Zoals bij minimalistisch leven, kom je ook meer tot jouw uniek essentie als je je lichaam ontdoet van overbodige stoffen. Even resetten, even pauze, even loslaten van alles wat je niet meer wilt. Dat is wat een sapkuur voor jou kan betekenen.

Uiteraard kan je je sapjes zelf maken.  Maar hoe doe je dat verantwoord?  Hoe detox je je lichaam op een zachte, gezonde manier?  Hoe moeten de sappen samengesteld zijn, hoe moeten de groenten gekweekt worden, enz…

Daarom ben ik een samenwerking aangegaan met Sapje.  Vanuit bezieling hebben deze jonge mensen een eigen bedrijf opgestart.  Vanuit besef wat het met hun eigen gezondheid deed.  Vanuit puurheid leiden ze hun bedrijf, en dat is waar ik ongelooflijk van hou.

Ben jij ook nieuwgierig naar het verhaal van deze jonge bezielde mensen?  Bekijk hier hun verhaal.

Wil je graag een sappenkuur volgen om je lichaam te detoxen, en dit op een verantwoorde manier?  Wil je graag genieten van de vele gezondheidsvoordelen die een sappenkuur biedt?  Dan raad ik je zeker aan eens te surfen naar de website van Sapje waar je een ton aan informatie terug kan vinden.  Biologisch, vers, … only the good.

Met heel veel liefde,

Tsjing

Vicky

De beste producten

Ontdek onze webshop

Het Relaxhuisje staat voor rust en duurzaam leven. Alle merken waarmee ik werk voldoen aan deze eisen.
Met de verzorgingsproducten en voedingssuppletie van Ringana introduceren wij luxueuze, biologisch gecertificeerde, veganistische en uiterst geconcentreerde verzorgingsproducten en voedingssupplementen, die een holistische visie op schoonheid, gezondheid en het leven in het algemeen zeer hoog in het vaandel dragen.  De combinatie van biologische plantenextracten en 100% natuurlijke, verse ingrediënten resulteert in zeer geconcentreerde, 100% werkzame producten.  Alle producten worden duurzaam geproduceerd en zijn vrij van kunstmatige additieven, microplastics en minerale oliën, stabilisatoren, PEG-emulgatoren, formaldehyde, silicone, nanodeeltjes en verdere milieuverontreinigende substanties. Meer informatie over de kwalteit van de producten en het duurzaamheidsprogramma Re-Think  vinden jullie terug op hun website.

© 2024 Het Relaxhuisje - Alle rechten voorbehouden

inschrijven vip lijst

Blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen!

Share via
Copy link