Balancing & Repair

Balancing & repair

De Balancing & Repair behandeling is ontworpen om te zuiveren en te ontgiften.  Het doel is om de huid te kalmeren en een nieuw evenwicht te creëren.  Het masker bevat kaolin, groene thee-extract, hyaluronzuur en bentoniet.  Hierdoor worden de onzuiverheden uit het huidoppervlak getrokken.  Dode huidcellen worden verwijderd en de celontgifting bevorderd.  De vochtbalans wordt hersteld om fijne lijntjes gladder te maken en de huid helderder en steviger te maken.

Inclusief:

reinigen – peelen – tonifiëren – oogmasker – masker en massage – hand- of voetmassage – verwijderen onzuiverheden – ontharing wenkbrauwen en bovenlip – gelaatsmassage – oogcrème – serum – dagcrème

Deze gelaatsverzoring is ook onderdeel van het tiener beauty en tiener relax arrangement.

82
reiniging
gezichtsscrub
balancing and repair
nourishing & nurture
De beste producten

Ontdek onze webshop

Met de producten van Organicspa introduceren wij een luxueuze, biologisch gecertificeerde, veganistische en uiterst geconcentreerde productlijn.

De combinatie van biologische plantenextracten van medicinaal niveau en ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong, resulteert in een professionele, huidverbeterende productlijn, exclusief verkrijgbaar bij schoonheidssalons.

De tubes van Organicspa zijn tot 100% biologisch afbreekbaar en de flesjes worden gemaakt van plastiek gewonnen uit de oceaan.

Bovendien ondersteunt Organicspa de Fair Trade handel over de hele wereld.

Kiezen tussen luxe, huidverbetering of ecologie is niet langer nodig als wetenschap en biologische ingrediënten met elkaar gecombineerd worden in een uiterst geconcentreerd product.

Handcreme producten te koop in onze webshop
© 2023 Het Relaxhuisje - Alle rechten voorbehouden

Blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap