Tijd voor jezelf!

OVER ONS

wie ben ik?

Mijn naam is Vicky. Op 20 juni 1978 zag ik het levenslicht. Ik ben samenwonend en heb twee tieners in huis. Ik ben mijn volwassen leven begonnen als logopediste, maar mijn roeping lag ergens anders.

Mijn roeping vinden was een zoektocht van jaren. Eén ding stond vast, ik wilde mensen iets geven waar ik zelf ook gelukkig van word.

En ik word gelukkig van zo veel. Van een goed gesprek, van een complimentje, van een heerlijke wandeling, van een lekker glas wijn, een koffie met een koekske, … Ik word gelukkig van de natuur, van de zon die schijnt, van rust, van aanraking, van sfeer en gezelligheid, van niks moeten, van even alleen zijn, van zorgen voor elkaar, van zorgen voor mezelf. Ik hou ervan er goed uit te zien, te stralen, fier te zijn op mezelf, op mijn kinderen, en rust te ervaren met mijn man. Ik hou van avontuur, van reizen, van de schoonheid van de wereld, van de schoonheid van en in mezelf. Mediteren brengt me rust, helderheid, liefde. Ik hou van een saunabezoek, filosofie, diepgang, wijsheid, ik hou van mensen die hun passie volgen. Ik hou van verwennerij, van heerlijke geuren en kleuren die je onmiddellijk in een andere wereld kunnen brengen. Ik hou van zo ongelooflijk veel.

Het werd moeilijk een keuze te maken.

 

Maar ik dacht, ik duik eens die wellness wereld in. En ik ga mij eens verdiepen in massages en huidverzorging. En een nieuwe wereld ging open voor mij. Een wereld vol ontspanning, zelfzorg, liefde, geuren, kleuren, gezelligheid.

En dit was het voor mij, dit was de juiste richting. Ik werd schoonheids­specialiste. Maar het voelde voor mij nog wat oppervlakkig. Ik wilde meer betekenis geven, meer diepgang in dit op het eerste gezicht een beetje oppervlakkige beroep. De eerste lockdown in 2020 heeft me de tijd en de kans gegeven hier eens diep over na te denken. Waar wilde ik naartoe, hoe wilde ik via dit beroep naar buiten brengen wat er allemaal in mij zit?

En plots verscheen er een mooie term op mijn computer: holistisch schoonheidsspecialiste.

En dit is waarvoor Het Relaxhuisje staat. Ik geloof dat gelukkig zijn, ontspannen zijn, gezond zijn, en mooi zijn allemaal hand in hand gaan. Ik geloof niet in perfectie. Ik geloof niet in ouder worden zonder rimpels. Ik geloof niet in krampachtig vasthouden aan een jongere look. Ik geloof niet in het nastreven van schoonheidsideaal.

Ik ben een grote voorstander van imperfecties zodat je van jezelf kan houden met elke rimpel, elk scherp kantje van je karakter. Mooi verouderen gaat voor mij over het vinden van evenwicht. Het gaat over je laten omringen met alles wat goed voor je is, en los te laten wat niet bij je past. Het gaat over zelfzorg zodat jij de mooiste versie van jezelf kan worden, vanbinnen en vanbuiten. Met al je imperfecties erbij.

Het aanbod dat je vandaag vind bij Het Relaxhuisje is daarom niet persé het aanbod wat er morgen nog zal zijn. Het aanbod leeft, het groeit, het verandert, omdat ik verander. Of beter, omdat ik misschien meer mezelf word.

Ik heet je welkom met heel mijn hart.

Vicky

Gevolgde cursussen en opleidingen

De beste producten

Ontdek onze webshop

Met de producten van Organicspa introduceren wij een luxueuze, biologisch gecertificeerde, veganistische en uiterst geconcentreerde productlijn.

De combinatie van biologische plantenextracten van medicinaal niveau en ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong, resulteert in een professionele, huidverbeterende productlijn, exclusief verkrijgbaar bij schoonheidssalons.

De tubes van Organicspa zijn tot 100% biologisch afbreekbaar en de flesjes worden gemaakt van plastiek gewonnen uit de oceaan.

Bovendien ondersteunt Organicspa de Fair Trade handel over de hele wereld.

Kiezen tussen luxe, huidverbetering of ecologie is niet langer nodig als wetenschap en biologische ingrediënten met elkaar gecombineerd worden in een uiterst geconcentreerd product.

Handcreme producten te koop in onze webshop