Hotstone massage

Hotstone massage

Reeds in de oudheid gebruikten verschillende culturen stenen voor rituelen en healing.  We hebben stonehenges en steencirkels, en sommige mensen gebruiken kristallen vanwege hun genezende eigenschappen.

In de hotstone massage gebruiken wij basalt.  Dit vulkanisch stollingsgesteente is in de vorm van lava miljoenen jaren geleden letterlijk uit moeder aarde gekatapulteerd door een vulkaanuitbarsting.  De gestolde scherpe rotsblokken hebben vervolgens een reis van miljoenen jaren gemaakt, zijn meegenomen door rivieren, zeeën en hebben alle weersomstandigheden overleefd, om vandaag heerlijk glad, afgerond, en verwarmd in onze handen te vallen.

Wij gebruiken de ongtrommelde (meest natuurlijke vorm) van de basaltstenen bij Het Relaxhuisje.

Wil jij ook graag dit stukje historische wijsheid op jouw huid voelen?

Deze massage kan geboekt worden voor 60, 90 of 120 minuten.

Wilt u liever een gewone ontspanningsmassage, dat kan ook natuurlijk!

60
60 min
85
90 min
110
120 min
Het Relaxhuisje
De beste producten

Ontdek onze webshop

Met de producten van Organicspa introduceren wij een luxueuze, biologisch gecertificeerde, veganistische en uiterst geconcentreerde productlijn.

De combinatie van biologische plantenextracten van medicinaal niveau en ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong, resulteert in een professionele, huidverbeterende productlijn, exclusief verkrijgbaar bij schoonheidssalons.

De tubes van Organicspa zijn tot 100% biologisch afbreekbaar en de flesjes worden gemaakt van plastiek gewonnen uit de oceaan.

Bovendien ondersteunt Organicspa de Fair Trade handel over de hele wereld.

Kiezen tussen luxe, huidverbetering of ecologie is niet langer nodig als wetenschap en biologische ingrediënten met elkaar gecombineerd worden in een uiterst geconcentreerd product.

Handcreme producten te koop in onze webshop
© 2023 Het Relaxhuisje - Alle rechten voorbehouden

Blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap