Relaxatie­massage

Relaxatiemassage

Een ontspanningsmassage bij Het Relaxhuisje is een volledige lichaamsmassage met een kalmerende werking. Het bevordert de doorbloeding en de ontspanning van de spieren, verlaagt je stressniveau en verhoogt je gevoel van algemeen welzijn.
De druk wordt aangepast aan jouw wensen.

De ontspanningsmassage kan geboekt worden voor een duur van 60, 90 of 120 minuten.

Heeft u liever eens wat anders dan de klassiek ontspanningsmassage, dan kan u misschien eens een hotstonemassage proberen.

60
60 min
85
90 min
110
120 min
rugmassage
sportmassage
hoofd-nek-schouder massage
Het Relaxhuisje
De beste producten

Ontdek onze webshop

Met de producten van Organicspa introduceren wij een luxueuze, biologisch gecertificeerde, veganistische en uiterst geconcentreerde productlijn.

De combinatie van biologische plantenextracten van medicinaal niveau en ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong, resulteert in een professionele, huidverbeterende productlijn, exclusief verkrijgbaar bij schoonheidssalons.

De tubes van Organicspa zijn tot 100% biologisch afbreekbaar en de flesjes worden gemaakt van plastiek gewonnen uit de oceaan.

Bovendien ondersteunt Organicspa de Fair Trade handel over de hele wereld.

Kiezen tussen luxe, huidverbetering of ecologie is niet langer nodig als wetenschap en biologische ingrediënten met elkaar gecombineerd worden in een uiterst geconcentreerd product.

Handcreme producten te koop in onze webshop
© 2023 Het Relaxhuisje - Alle rechten voorbehouden

Blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap