Relaxatie­massage

Relaxatiemassage

Een ontspanningsmassage bij Het Relaxhuisje is een volledige lichaamsmassage met een kalmerende werking. Het bevordert de doorbloeding en de ontspanning van de spieren, verlaagt je stressniveau en verhoogt je gevoel van algemeen welzijn.
De druk wordt aangepast aan jouw wensen.

De ontspanningsmassage kan geboekt worden voor een duur van 60, 90 of 120 minuten.

Heeft u liever eens wat anders dan de klassiek ontspanningsmassage, dan kan u misschien eens een hotstonemassage proberen.

60
60 min
85
90 min
110
120 min
rugmassage
sportmassage
hoofd-nek-schouder massage
Het Relaxhuisje
De beste producten

Ontdek onze webshop

Het Relaxhuisje staat voor rust en duurzaam leven. Alle merken waarmee ik werk voldoen aan deze eisen.
Met de verzorgingsproducten en voedingssuppletie van Ringana introduceren wij luxueuze, biologisch gecertificeerde, veganistische en uiterst geconcentreerde verzorgingsproducten en voedingssupplementen, die een holistische visie op schoonheid, gezondheid en het leven in het algemeen zeer hoog in het vaandel dragen.  De combinatie van biologische plantenextracten en 100% natuurlijke, verse ingrediënten resulteert in zeer geconcentreerde, 100% werkzame producten.  Alle producten worden duurzaam geproduceerd en zijn vrij van kunstmatige additieven, microplastics en minerale oliën, stabilisatoren, PEG-emulgatoren, formaldehyde, silicone, nanodeeltjes en verdere milieuverontreinigende substanties. Meer informatie over de kwalteit van de producten en het duurzaamheidsprogramma Re-Think  vinden jullie terug op hun website.

© 2024 Het Relaxhuisje - Alle rechten voorbehouden

inschrijven vip lijst

Blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen!

Share via
Copy link