Jade vita-renewal

Deze exclusieve actieve gezichtsbehandeling versterkt de rijpe huid en herstelt de jeugdige uitstraling.  De actieve vitamine C eigenschappen van de behandeling worden versterkt waardoor een intense anti-aging behandeling verkregen wordt.  Het masker bevat krachtige antioxidanten die het huidweefsel versterken en herstellen.  Doordrenkt met groene thee poeder, geeft de behandeling niet alleen een antioxidanten boost maar het zal de huid doen stralen het verouderingsproces vertragen.

Bij deze behandeling is een jaderollermassage van het gelaat inbegrepen.  Op het gebied van kristalgenezing wordt jade geassocieerd met de bescherming tegen negatieve energie en het balanceren van je qi (of ‘chi’), de energieke levenskracht van je lichaam.  Door de jade over de gezichtsspieren te rollen, verbetert je bloedcirculatie en stimuleer je de lymfatische drainage van afvalstoffen.

Inbegrepen in deze behandeling:

reinigen – peelen – onzuiverheden verwijderen – ontharen wenkbrauwen en bovenlip – tonifiëren – ooggel – masker – hand- of voetmassage – jaderollermassage – eye treat – serum – dagcrème

De duur van de behandeling varieert van 60 tot 90 minuten.

Deze behandeling vormt ook een onderdeel van ons anti-aging arrangement.

90
gelaatsverzorging, gezichtsverzorging, facial
reiniging
gezichtsscrub
jade vita renewal
De beste producten

Ontdek onze webshop

Met de producten van Organicspa introduceren wij een luxueuze, biologisch gecertificeerde, veganistische en uiterst geconcentreerde productlijn.

De combinatie van biologische plantenextracten van medicinaal niveau en ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong, resulteert in een professionele, huidverbeterende productlijn, exclusief verkrijgbaar bij schoonheidssalons.

De tubes van Organicspa zijn tot 100% biologisch afbreekbaar en de flesjes worden gemaakt van plastiek gewonnen uit de oceaan.

Bovendien ondersteunt Organicspa de Fair Trade handel over de hele wereld.

Kiezen tussen luxe, huidverbetering of ecologie is niet langer nodig als wetenschap en biologische ingrediënten met elkaar gecombineerd worden in een uiterst geconcentreerd product.

Handcreme producten te koop in onze webshop
© 2023 Het Relaxhuisje - Alle rechten voorbehouden

Blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap