Basis pedicure < 45 min

Basis pedicure <45 min

Deze basis pedicure bestaat uit het bijwerken van de nagels, nagelriemverzorging, eelt verwijderen en een voetencème. We werken af met een transparante lak indien gewenst.

Indien het tijdens de behandeling blijkt dat 45 min niet voldoende is, overleg ik samen met u de mogelijkheden.  Opties zijn om de uitgebreide pedicure te nemen (> 45 minuten), of om de volgende afspraak sneller te boeken.

Liever een gelpolish op je teennagels? Kies dan voor de gelpolisch pedicure.

30
8
surplus lakken nagels
15
surplus lakken nagels inclusief nagellakflesje voor thuis
basis pedicure
Voet- en beenmassage
Basis pedicure
arrangementen
De beste producten

Ontdek onze webshop

Het Relaxhuisje staat voor rust en duurzaam leven. Alle merken waarmee ik werk voldoen aan deze eisen.
Met de verzorgingsproducten en voedingssuppletie van Ringana introduceren wij luxueuze, biologisch gecertificeerde, veganistische en uiterst geconcentreerde verzorgingsproducten en voedingssupplementen, die een holistische visie op schoonheid, gezondheid en het leven in het algemeen zeer hoog in het vaandel dragen.  De combinatie van biologische plantenextracten en 100% natuurlijke, verse ingrediënten resulteert in zeer geconcentreerde, 100% werkzame producten.  Alle producten worden duurzaam geproduceerd en zijn vrij van kunstmatige additieven, microplastics en minerale oliën, stabilisatoren, PEG-emulgatoren, formaldehyde, silicone, nanodeeltjes en verdere milieuverontreinigende substanties. Meer informatie over de kwalteit van de producten en het duurzaamheidsprogramma Re-Think  vinden jullie terug op hun website.

© 2024 Het Relaxhuisje - Alle rechten voorbehouden

inschrijven vip lijst

Blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen!

Share via
Copy link