Basis pedicure < 45 min

Basis pedicure <45 min

Deze basis pedicure bestaat uit het bijwerken van de nagels, nagelriemverzorging, eelt verwijderen en een voetencème. We werken af met een transparante lak indien gewenst.

Indien het tijdens de behandeling blijkt dat 45 min niet voldoende is, overleg ik samen met u de mogelijkheden.  Opties zijn om de uitgebreide pedicure te nemen (> 45 minuten), of om de volgende afspraak sneller te boeken.

Liever een gelpolish op je teennagels? Kies dan voor de gelpolisch pedicure.

30
8
surplus lakken nagels
15
surplus lakken nagels inclusief nagellakflesje voor thuis
basis pedicure
Voet- en beenmassage
Basis pedicure
arrangementen
De beste producten

Ontdek onze webshop

Met de producten van Organicspa introduceren wij een luxueuze, biologisch gecertificeerde, veganistische en uiterst geconcentreerde productlijn.

De combinatie van biologische plantenextracten van medicinaal niveau en ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong, resulteert in een professionele, huidverbeterende productlijn, exclusief verkrijgbaar bij schoonheidssalons.

De tubes van Organicspa zijn tot 100% biologisch afbreekbaar en de flesjes worden gemaakt van plastiek gewonnen uit de oceaan.

Bovendien ondersteunt Organicspa de Fair Trade handel over de hele wereld.

Kiezen tussen luxe, huidverbetering of ecologie is niet langer nodig als wetenschap en biologische ingrediënten met elkaar gecombineerd worden in een uiterst geconcentreerd product.

Handcreme producten te koop in onze webshop
© 2023 Het Relaxhuisje - Alle rechten voorbehouden

Blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap