Bio-hydra Facial

Dit is een gespecialiseerde gelaatsverzorging voor een normale tot droge, gedehydrateerde en rijpe huid.  Deze gezichtsverzorging is niet geschikt voor de huid met couperose of acne.

De duur van de behandeling varieert van 45 tot 60 minuten.

Het masker wat gebruikt wordt in deze behandeling is gemaakt van biologisch afbreekbare houtvezel, en werd geweekt in een unieke formule van plantenextracten en een sap met hyaluronzuur.  Het is gemaakt om vocht en actieve werkstoffen te laten doordringen en in te sluiten, terwijl de materie de huid afkoelt en verzacht.

Actieve ingrediënten:

  • hyaluronzuur: houdt vocht vast en stimuleert de aanmaak van elastine en collageen
  • biologische tasmania lanceolata fruit extract: is een natuurlijke anti-oxydant en heeft ontstekingswerende actieve bestanddelen die de huid kalmeren.
  • natuurlijke houtvezel: deze natuurlijke vorm  van maskers houden tot 50% meer vocht vast dan maskers van synthetische makelij.

Inclusief:

reinigen – peelen – verwijderen onzuiverheden – ontharing wenkbrauwen en bovenlip – tonifiëren – oogmasker – masker – massage met jaderoller – oogcrème – serum – dagcrème

80
7
ontharing volledig gelaat
De beste producten

Ontdek onze webshop

Met de producten van Organicspa introduceren wij een luxueuze, biologisch gecertificeerde, veganistische en uiterst geconcentreerde productlijn.

De combinatie van biologische plantenextracten van medicinaal niveau en ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong, resulteert in een professionele, huidverbeterende productlijn, exclusief verkrijgbaar bij schoonheidssalons.

De tubes van Organicspa zijn tot 100% biologisch afbreekbaar en de flesjes worden gemaakt van plastiek gewonnen uit de oceaan.

Bovendien ondersteunt Organicspa de Fair Trade handel over de hele wereld.

Kiezen tussen luxe, huidverbetering of ecologie is niet langer nodig als wetenschap en biologische ingrediënten met elkaar gecombineerd worden in een uiterst geconcentreerd product.

Handcreme producten te koop in onze webshop
© 2021 Het Relaxhuisje - Alle rechten voorbehouden

Blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap