Bio-hydra Facial

Bio hydra facial

Dit is een gespecialiseerde gelaatsverzorging voor een normale tot droge, gedehydrateerde en rijpe huid.  Deze gezichtsverzorging is niet geschikt voor de huid met couperose of acne.

De duur van de behandeling is tussen 60 en 90 minuten.

Het masker wat gebruikt wordt in deze behandeling is gemaakt van biologisch afbreekbare houtvezel, en werd geweekt in een unieke formule van plantenextracten en een sap met hyaluronzuur.  Het is gemaakt om vocht en actieve werkstoffen te laten doordringen en in te sluiten, terwijl de materie de huid afkoelt en verzacht.

Actieve ingrediënten:

  • hyaluronzuur: houdt vocht vast en stimuleert de aanmaak van elastine en collageen
  • biologische tasmania lanceolata fruit extract: is een natuurlijke anti-oxydant en heeft ontstekingswerende actieve bestanddelen die de huid kalmeren.
  • natuurlijke houtvezel: deze natuurlijke vorm  van maskers houden tot 50% meer vocht vast dan maskers van synthetische makelij.

Inclusief:

reinigen – peelen – verwijderen onzuiverheden – ontharing wenkbrauwen en bovenlip – tonifiëren – oogmasker – masker – hand-of voetmassage – gelaatsmassage – oogcrème – serum – dagcrème

Voor een droge huid met coupe rose is de nourishing & nurture aan te raden.  Voor een huid met acné kan je beter de balancing & repair kiezen.

85
reiniging
gezichtsscrub
bio hydra facial
De beste producten

Ontdek onze webshop

Het Relaxhuisje staat voor rust en duurzaam leven. Alle merken waarmee ik werk voldoen aan deze eisen.
Met de verzorgingsproducten en voedingssuppletie van Ringana introduceren wij luxueuze, biologisch gecertificeerde, veganistische en uiterst geconcentreerde verzorgingsproducten en voedingssupplementen, die een holistische visie op schoonheid, gezondheid en het leven in het algemeen zeer hoog in het vaandel dragen.  De combinatie van biologische plantenextracten en 100% natuurlijke, verse ingrediënten resulteert in zeer geconcentreerde, 100% werkzame producten.  Alle producten worden duurzaam geproduceerd en zijn vrij van kunstmatige additieven, microplastics en minerale oliën, stabilisatoren, PEG-emulgatoren, formaldehyde, silicone, nanodeeltjes en verdere milieuverontreinigende substanties. Meer informatie over de kwalteit van de producten en het duurzaamheidsprogramma Re-Think  vinden jullie terug op hun website.

© 2024 Het Relaxhuisje - Alle rechten voorbehouden

inschrijven vip lijst

Blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen!

Share via
Copy link