Nourishing & Nurture

Nourishing & nurture

Dit is een klassieke gezichtsbehandeling voor mensen met een droge, gevoelige huid, voor zij die willen genieten van een eenvoudige, gerichte en ontspannende behandeling.

Inclusief:

reinigen – peelen – onzuiverheden verwijderen – gelaatsontharing wenkbrauwen en bovenlip – tonifiëren – masker en drukpuntenmassage – masker – hand- of voetmassage – oogcrème – serum – dagcrème

De duur van de behandeling varieert van 60 tot 90 minuten.

Is je huid eerder rijp en droog en heb je geen last van eczeem of acné, kan je ook de bio hydra facial kiezen.

 

66
reiniging
nourishing & nurture
gezichtsscrub
De beste producten

Ontdek onze webshop

Met de producten van Organicspa introduceren wij een luxueuze, biologisch gecertificeerde, veganistische en uiterst geconcentreerde productlijn.

De combinatie van biologische plantenextracten van medicinaal niveau en ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong, resulteert in een professionele, huidverbeterende productlijn, exclusief verkrijgbaar bij schoonheidssalons.

De tubes van Organicspa zijn tot 100% biologisch afbreekbaar en de flesjes worden gemaakt van plastiek gewonnen uit de oceaan.

Bovendien ondersteunt Organicspa de Fair Trade handel over de hele wereld.

Kiezen tussen luxe, huidverbetering of ecologie is niet langer nodig als wetenschap en biologische ingrediënten met elkaar gecombineerd worden in een uiterst geconcentreerd product.

Handcreme producten te koop in onze webshop
© 2023 Het Relaxhuisje - Alle rechten voorbehouden

Blijf op de hoogte van onze acties en aanbiedingen!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap